Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2016

MEDIA: Σε ελεύθερη πτώση το δελτίο του ΑΝΤ1


Το «λουκέτο» στο κεντρικό δελτίο του Mega έδωσε «φτερά» στις ειδήσεις του Star...που τώρα πια παίζουν χωρίς αντίπαλο στην άλλοτε διακεκαυμένη ζώνη των 8.

Έτσι, τον Οκτώβριο (με παρουσιάστρια τη Μάρα Ζαχαρέα και σχολιάστρια την Κάτια Μακρή) τερμάτισαν στην πρώτη θέση, συγκεντρώνοντας σε καθημερινή βάση 624 χιλιάδες τηλεθεατές.

Το δελτίο του Alpha (με παρουσιαστή τον Αντώνη Σρόιτερ), που μεταδίδεται στις 7 κάθε απόγευμα), βρέθηκε στη δεύτερη θέση με 546 χιλιάδες τηλεθεατές.

Στην τρίτη θέση οι ειδήσεις του Σκάι με τη Σία Κοσιώνη, που μεταδίδονται στις 9 κάθε βράδι, με 465 χιλιάδες τηλεθεατές.

Το κεντρικό δελτίο του Αντέννα με τη Μαρία Χούκλη έχει πληγεί από τη μετακίνησή του στη ζώνη των εφτά και, έτσι, βρέθηκε στην τέταρτη θέση με 384 χιλιάδες τηλεθεατές.

Στην πέμπτη θέση οι ειδήσεις του Epsilon με τον Νίκο Ευαγγελάτο (202 χιλιάδες τηλεθεατές κάθε βράδι).

Και ουραγός το κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ με μόλις 169 χιλιάδες τηλεθεατές.

ΥΓ Επειδή τα δελτία μεταδίδονται σε διαφορετική ώρα το μόνο ουσιαστικό σημείο σύγκρισης είναι ο αριθμός των τηλεθεατών. Τα ποσοστά δεν παίζουν κανέναν ρόλο

πηγή: aixmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.