Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016

Επικοινωνιακή αντεπίθεση από τους απλήρωτους εργαζόμενους του MEGA


Συνέντευξη τύπου και πολιορκία της Alpha Bank...Συνέντευξη τύπου τη Δευτέρα, στις 12 το μεσημέρι, θα δώσουν στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ οι εργαζόμενοι του Mega και θα παρουσιάσουν αναλυτικά την κατάσταση, περιγράφοντας με ακρίβεια τι τους έχει πει κάθε μέτοχος (ο Σταύρος Ψυχάρης, ο Φώτης Μπόμπολας και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης).

Τη συνέντευξη θα μεταδώσει απευθείας το Mega, ενώ θα προσκληθούν και συνεργεία όλων των άλλων σταθμών.

Την Τρίτη όλοι οι εργαζόμενοι (δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικοί) θα κάνουν 24ωρη απεργία. Δεν θα ρίξουν «μαύρο» στις οθόνες, αλλά στο πρόγραμμα που θα μεταδίδεται δεν θα υπάρχουν διαφημίσεις.

Για σήμερα, Παρασκευή, οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να κάνουν συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Alpha bank, την ώρα που εκπρόσωποί τους θα συναντώνται με στέλεχος της τράπεζας, που ασχολείται με τα δάνεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.