Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Επικίνδυνος! Παραλήρημα Κουμουτσάκου στο Twitter κατά της εκλογής Τραμπ!


Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ο εκπρόσωπος του κόμματος που φιλοδοξεί να κυβερνήσει σύντομα την Ελλάδα και συνεπώς θα πρέπει να συνομιλεί και με τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ, προχώρησε σε πρωτοφανές παραλήρημα εναντίον του νεοεκλεγή Ντόναλντ Τραμπ...



Η πρώτη αντίδραση από την ελληνική πολιτική σκηνή αναφορικά με το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών και την διαφαινόμενη επικράτηση του Ντόναλντ Τραμ επί της Χίλαρι Κλίντον, ήρθε από τον εκπρόσωπο τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργο Κουμουτσάκο. Άραγε, ο κος Μητσοτάκης και η ΝΔ εκφράζεται πλήρως;

«It’s the end of the world as we know it [Είναι το τέλος του κόσμου όπως τον ξέρουμε] Σκέψη. Περισυλλογή. Δράση. Καλημέρα σε όλες και όλους» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό το Twitter ο κ. Κουμουτσάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.