Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016

Η παντρεμένη γυμνάστρια που "πήρε" τρεις μαθητές της και τους έστελνε γυμνές φωτό [video]


Ιδιαίτερη αδυναμία φαίνεται πως είχε στους μαθητές της μία προπονήτρια μπάσκετ από την Λουιζιάνα...Η γυναίκα κατηγορείται πως έκανε σεξ με τρεις μαθητές της ενώ τους έστελνε και γυμνές φωτογραφίες της.

Η Nicole Aymond, συνελήφθη στο Port Barre της Λουιζιάνα την περασμένη Τετάρτη και συγκεκριμένα στο τοπικό λύκειο, καθώς είναι η προπονήτρια μπάσκετ της γυναικείας ομάδας.

Η ίδια παραδέχτηκε ότι είχε κάνει σεξ με δύο από τα αγόρια, ηλικίας 17 και 18 ετών, οι οποίοι είχαν δείξει στην αστυνομία τις γυμνές φωτογραφίας που η άτακτη δασκάλα τους είχε στείλει. Η 45χρονη κατηγορείται ότι είχε σεξουαλική επαφή και με ένα τρίτο αγόρι.

Η αστυνομία αποφάσισε να ερευνήσει την υπόθεση μετά από καταγγελία μητέρας ενός από τα αγόρια.

Η γυναίκα βέβαια δεν θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για βιασμό ανηλίκου, μιας και όλα τα αγόρια είναι πάνω από 17. Αντίθετα κατηγορείται για άλλα σεξουαλικά παραπτώματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.