Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Εμφανίστηκε στον γάμο του εραστή της με...νυφικό [video]


Ο γάμος ενός νεαρού ζευγαριού στην Γκάνα είχε απροσδόκητη εξέλιξη, όταν ξαφνικά...


 μέσα στην αίθουσα τέλεσης του μυστηρίου εισέβαλε σαν σίφουνας η κρυφή ερωμένη του γαμπρού.Η γυναίκα φορούσε και εκείνη νυφικό με πέπλο και μακριά λευκά γάντια, ακριβώς όπως και η νύφη και φανερά εξαγριωμένη άρπαξε το μικρόφωνο για να προβεί προφανώς σε άγνωστες λεπτομέρειες και αποκαλύψεις για τον γαμπρό.
Μάταια συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού προσπάθησαν να απομακρύνουν την νεαρή γυναίκα από τον χώρο. Εκείνη μίλησε με πάθος σε τοπική διάλεκτο και αποκάλεσε τον άναυδο γαμπρό «γυναικά», ενώ κατά την διάρκεια που η ερωμένη του μιλά εναντίον του, τόσο ο ίδιος, όσο και η νύφη παραμένουν σιωπηλοί.
Όμως, δεν συμβαίνει το ίδιο με τους συγγενείς, τους φίλους, τις παρανύμφους και τους καλεσμένους και των δύο οικογενειών, που μετά τις αποκαλύψεις της απατημένης γυναίκας αρχίζουν να καβγαδίζουν και στην αίθουσα δημιουργείται πανδαιμόνιο.
Το επίμαχο βίντεο έδωσαν στην δημοσιότητα τα μέσα ενημέρωσης της αφρικανικής χώρας, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζουν, αν τελικά έγινε ή όχι ο γάμος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.