Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Σάλος με τη μητέρα που θηλάζει τους δύο μεγάλους γιους της [video]


Σάλος έχει προκληθεί από το βίντεο που έχει «ανεβάσει» μια μητέρα, στο οποίο φαίνεται να θηλάζει τους δύο γιους της, ηλικίας 3 και 2 ετών, ταυτόχρονα...


Η Tasha Maile, η οποία δέχτηκε σφοδρή κριτική για την επιλογή της να δημοσιεύει το εν λόγω βίντεο και είναι έγκυος στο τρίτο παιδί της, υπερασπίζεται την απόφασή της και δηλώνει ότι λυπάται για τους ανθρώπους που την κρίνουν.
Το τελευταίο βίντεο που ανέβασε περιέχει ένα κλιπ στο οποίο σταματάει να θηλάζει τα αγόρια της Josiah και Soul και γράφει: «Οι μητέρες των ΗΠΑ κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν».
Κάποια από τα βίντεο της Tasha τα παρακολούθησαν εκατομμύρια άνθρωποι και συνεχίζουν να προκαλούν πολλές συζητήσεις. Κάποιοι την κατηγόρησαν για αιμομιξία και ανέφεραν ότι είδαν τα βίντεο που ανέβασε και τα βρήκαν «πολύ ανησυχητικά».



«Θέλει να κερδίσει κλικ και να περάσει για μια φυσιολογική μητέρα με τα παιδιά της την ώρα που τα θηλάζει. Ωστόσο, από την αρχή φαίνεται ότι δεν είναι φυσιολογικό, είναι αιμομικτικό. Ο θηλασμός είναι κάτι ωραίο, φυσιολογικό, μια όμορφη επέκταση της μητέρας στα παιδιά που μεγαλώνουν. Ωστόσο, η επίδειξη αυτής της μητέρας σίγουρα ξεπερνάει το όριο του μεγαλώματος παιδιών», έγραψαν πολλοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.