Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Αναρχικοί έσπασαν στο ξύλο τον Γερμενή της Χρυσής Αυγής [video]


Άγρια επίθεση στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιώργο Γερμενή, από ομάδα 20 αντιεξουσιαστών στο Μαρούσι, τη στιγμή που έπινε καφέ σε καφετέρια...



Το περιστατικό συνέβη στις 13:20, όταν ομάδα περίπου 30 ατόμων πλησίασε και επιτέθηκε στον βουλευτή της Χ.Α., που καθόταν σε καφετέρια στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, στο Μαρούσι. Αρχικά μεταφέρθηκε σε φαρμακείο της περιοχής για τις πρώτες βοήθειες. Δείτε πώς περιγράφει την επίθεση ο φαρμακοποιός:



Ο Γερμενής μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό με τραύματα στο κεφάλι. Στο νοσοκομείο τον επισκέφθηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης, με τον οποίον έφυγαν μαζί από την πίσω πόρτα, προφανώς για να μην κάνουν πλάνο τα ράμματα στο κεφάλι του Γερμενή. Λίγο μετά από τα γραφεία του κόμματος, ο Γιώργος Γερμενής διάβασε την ανακοίνωση που του έδωσαν από το κόμμα, την οποία είχαν δημοσιεύσει μιάμισυ ώρα νωρίτερα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.