Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Θα διαγράψει η Φώφη τον Βενιζέλο;


Δεν δείχνω σε κανέναν την πόρτα της εξόδου, δηλώνει η πρόεδρος τους ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, ερωτηθείσα για τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ και την κριτική του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου...



Όπως αναφέρει σε συνέντευξή της στην «Αγορά», η Δημοκρατική Συμπαράταξη κερδίζει ξανά την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων προοδευτικών πολιτών, με τις θέσεις της, τον καθαρό πολιτικό της λόγο, χωρίς αμφιθυμίες, τακτικισμούς και αμφιταλαντεύσεις. «Η στρατηγική και η πολιτική γραμμή της είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς και ομόφωνων αποφάσεων» σημείωσε και πρόσθεσε πως «στη βάση αυτών των αποφάσεων προχωρούμε συντεταγμένα βάζοντας το εμείς πάνω από το εγώ».

Σε ερώτηση αν κάτι τέτοιο θα μπορούσε να οδηγήσει στην πόρτα της εξόδου τον κ. Βενιζέλο και αν θα το έκανε, η κ. Γεννηματά απαντά ότι αγωνίζεται πάντα, με συνέπεια για την ενότητα της παράταξης. «Δεν δείχνω σε κανέναν την έξοδο» σημειώνει και προσθέτει πως οι προσπάθειές της είναι στραμμένες «στις σχέσεις εμπιστοσύνης που πρέπει να χτίσουμε ώστε να επιλέξουν στελέχη και ψηφοφόροι την πόρτα της εισόδου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.