Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Μάχη για την ζωή του δίνει ο Κωστής Στεφανόπουλος - Επιδεινώνεται η υγεία του


Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν...



Ιδιαιτέρως κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου, ο οποίος νοσηλεύεται από την Πέμπτη στο «Ερρίκος Ντυνάν», με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού.

Σε νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν, το οποίο υπογράφει ο θεράπων ιατρός του Αντώνιος Δημητρακόπουλος, τομεάρχης Παθολογικού Τομέα του «Ερρίκος Ντυνάν», και διευθυντής του Γ΄ Παθολογικού Τμήματος, αναφέρεται ότι ο κ. Στεφανόπουλος, εισήχθη στο νοσοκομείο με εμπύρετο και σοβαρή αναπνευστική δυσχέρεια και προστίθεται:

«Κλινικά και απεικονιστικά διαπιστώθηκε ότι πάσχει από αμφοτερόπλευρη πνευμονία εξ εισροφήσεως. Παρά την εντατική θεραπευτική αγωγή, η κλινική του εικόνα βαίνει επιδεινούμενη με ανεπάρκεια πολλαπλών οργανικών συστημάτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.