Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Καφενείο ο Τσίπρας με τον Ομπάμα - Χύμα, του μίλησε στον ενικό και χασμουρήθηκε! [video]


Φανταστείτε λίγο την στιγμή: έχετε χαλαρώσει στον καναπέ, κάτι η ζέστη, κάτι το μεσημεριανό, δεν σας έρχεται μια γλύκα, μια νύστα; Χαλαρώνετε και σας πιάνει ο χασμουρητό και πάνω στο κέφι μιλάτε και στον ενικό στον καλεσμένο σας λες κι είστε "κολλητοί"...



Κάτι τέτοιο φαίνεται να ένιωσε και ο πρωθυπουργός, ο οποίος σε μια στιγμή της συζήτησής του με τον πλανητάρχη, φαίνεται να του ήρθε ένα χασμουρητό, το οποίο και εντέχνως διέκοψε μόλις τον κοίταξε ο Μπαράκ Ομπάμα.




Πυρ και μανία ο Λοβέρδος

Ιδιαίτερα ενοχλημένος από την εμφάνιση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη διάρκεια της συνάντησής του με τον Μπαράκ Ομπάμα, εμφανίστηκε ο Ανδρέας Λοβέδρος σε δηλώσεις του στο Star.

«Μου έκανε πολύ κακή εντύπωση το στιλ του Ελληνα πρωθυπουργού. Δεν έχει τρόπους. Όταν είσαι σε διεθνείς σχέσεις αυτού του επιπέδου δεν μπορείς να κάθεσαι με τον τρόπο που κάθεται», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόσθεσε:

«Και επειδή συγχωρέθηκε για κάποιο καιρό η εμφάνισή του, σαν να σήμαινε κάτι το “χωρίς γραβάτα”, αποδείχθηκε με την πάροδο του χρόνου ότι είναι μια απλή δυσμορφία στις εξωτερικές μας σχέσεις».

«Πρέπει κάποιος να του πει, παρότι τελειώνουν τα πολιτικά του ψωμιά, τουλάχιστον σε αυτές τις συναντήσεις πώς να κάθεται. Είναι προσβολή για όλους τους Έλληνες να τον βλέπουν έτσι», σημείωσε και κατέληξε: «Και τα πόδια πως τα έχει; Δεν είσαι σε καφενείο!».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.