Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Βγήκε στην... πιάτσα και πουλάει φωτογραφία του "σκιάχτρου" Σουμάχερ προς 1,2 εκατ.!


Μια φωτογραφία του καθηλωμένου Μίκαελ Σουμάχερ στο κρεβάτι...



προσπάθησε να πουλήσει ένας άγνωστος άνδρας σε ευρωπαϊκά Μέσα Ενημέρωσης έναντι του απίστευτου ποσού του 1,2 εκατ. ευρώ!

Η φωτογραφία φέρεται να τραβήχτηκε την περίοδο της νοσηλείας του Σουμάχερ. Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, ο άνδρας αυτός ήρθε σε επαφή με πολλά ευρωπαϊκά ΜΜΕ προκειμένου να πουλήσει μία φωτογραφία που τον δείχνει σε απόσταση αναπνοής στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Τα γερμανικά ΜΜΕ πάντως επισημαίνουν ότι ο άγνωστος άνδρας έχει στην κατοχή του κι άλλες φωτογραφίες.

Η εκπρόσωπος του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, Σαμπίνε Κεμ, επιβεβαίωσε την ύπαρξη της φωτογραφίας, αλλά και την έναρξη της έρευνας, επισημαίνοντας ότι ήδη έχει γίνει σχετική καταγγελία.

Γερμανικά μέσα που επικαλούνται την Εισαγγελία της Βάδης-Βυρτεμβέργης αναφέρουν ότι υπάρχει έρευνα σε εξέλιξη κι ότι σύμφωνα με πηγές, ο επίδοξος μαυραγορίτης ζητούσε το ποσό του ενός εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.