Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Η μικρή Μαντλίν ίσως είναι ζωντανή!


Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν Μακάν, μετά από πληροφορίες που έχει στη διάθεσή της η Σκότλαντ Γιαρντ και οι οποίες γεννούν προσδοκίες ότι το κοριτσάκι μπορεί να είναι ακόμη ζωντανό...Τα νέα στοιχεία, φαίνεται πως ενισχύουν το σενάριο ότι η Μαντλίν έπεσε θύμα απαγωγής από ευρωπαϊκό δίκτυο εμπορίας ανθρώπων, που φωτογράφισε το κοριτσάκι πριν το απαγάγει.

Η τελευταία αυτή εξέλιξη θεωρείται ότι αποτελεί την «τελευταία ζαριά» των αστυνομικών αρχών που διερευνούν την εξαφάνιση της Μαντλίν, το 2007 στην Πορτογαλία, όταν ήταν μόλις τριών ετών.

Όπως αναφέρει η «Sun», το στοιχείο αυτό αντιμετωπίζεται με τη δέουσα σοβαρότητα και χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα σημαντικό, με πηγές να αναφέρουν στην εφημερίδα:

«Αυτό είναι ένα νέο σημαντικό στοιχείο της έρευνας που μπορεί να προσφέρει μία εξήγηση για το αν η Μαντλίν απήχθη και μεταφέρθηκε αλλού. Εγείρει ελπίδες ότι θα μπορούσε να είναι ακόμη ζωντανή».

Πηγή: dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.