Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016

Ο Σταλόνε είπε όχι στον Τραμπ για θέση στην κυβέρνηση


Μια θέση ανώτερου κρατικού αξιωματούχου της κυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ προτάθηκε στον Σιλβέστερ Σταλόνε, με τον «Ρόκι» όμως να απορρίπτει την ιδέα...


Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, η πρόταση που έγινε στον Σταλόνε από το επιτελείο του Τραμπ την προηγούμενη βδομάδα φέρεται να αφορούσε τη θέση του προέδρου της Εθνικού Ταμείου Επιχορήγησης των Τεχνών.
Ωστόσο, ο ίδιος την απέρριψε ευγενικά λέγοντας ότι θα προτιμούσε να βοηθά βετεράνους από το να συμμετάσχει στην κυβέρνηση.
«Είμαι απίστευτα κολακευμένος να μου έχουν προτείνει να εμπλακώ με το Εθνικό Ταμείο Επιχορήγησης των Τεχνών», σημείωσε ο Σταλόνε σε δήλωση που εξέδωσε την Κυριακή.
«Ωστόσο, πιστεύω ότι θα μπορούσα να είμαι πιο αποτελεσματικός, συγκεντρώνοντας την προσοχή του κόσμου στην κοινωνική ένταξη του στρατιωτικού προσωπικού σε μια προσπάθεια να βρουν επικερδή απασχόληση, κατάλληλη στέγαση και την οικονομική βοήθεια που αυτοί οι ήρωες αξίζουν», συμπλήρωσε.
Το Εθνικό Ταμείο, η διεύθυνση του οποίου προτάθηκε στον Σταλόνε είναι ένα ομοσπονδιακό γραφείο στις ΗΠΑ, μέσω του οποίου περνά η χρηματοδότηση δεκάδων φορέων τέχνης σε όλη τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.