Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Κολομβία: Γόνος πλούσιας οικογένεια βίασε, βασάνισε και στραγγάλισε επτάχρονο κοριτσάκι


Φρίκη προκαλεί ένα έγκλημα που αποκαλύφθηκε στην Κολομβία, όπου ένας 38χρονος...


 αρχιτέκτονας βίασε και βασάνισε ένα επτάχρονο κορίτσι πριν το σκοτώσει.
Η Γιουλιάνα Αντρέα Σαμπόνι έπαιζε το πρωί της 4ης Δεκεμβρίου με τον ξάδερφό της έξω από το σπίτι της οικογένειας, σε μια φτωχή γειτονιά της Μπογκοτά, όταν ένας άνδρας με SUV την άρπαξε και εξαφανίστηκε. Το άψυχο σώμα του παιδιού βρέθηκε 10 ώρες αργότερα, βιασμένο, βασανισμένο και στραγγαλισμένο στο μηχανοστάσιο του υδρομασάζ σε ένα κοντινό πολυτελές ρετιρέ.
Βασικός ύποπτος είναι ένας γόνος πλούσιας οικογένειας δικηγόρων και αρχιτεκτόνων, ονόματι Ραφαέλ Ουρίμπε Νογκουέρα. Σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες, με τον ίδιο να δηλώνει αθώος, ενώ ερευνητές έχουν δηλώσει σε τοπικά ΜΜΕ ότι ενδέχεται να υπάρχει και άλλο πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση.
Λίγες μέρες μετά το θάνατο του άτυχου κοριτσιού, το θέμα πήρε περίεργη τροπή, καθώς ένας βασικός μάρτυρας, ο θυρωρός του κτιρίου όπου δολοφονήθηκε το παιδί, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του. Στο σημείο βρέθηκε σημείωμα αυτοκτονίας, ωστόσο η αστυνομία δεν αποκλείει κανένα ενδεχόμενο.
«Συγχωρήστε με, αλλά δεν θέλω να επιστρέψω στη φυλακή. Δεν θέλω να καταστρέψω τα Χριστούγεννά σας, είμαι αθώος», φέρεται να γράφει στο σημείωμα ο θυρωρός, απευθυνόμενος στις κόρες του.
Στην κατάθεσή του, ο θυρωρός είχε τονίσει ότι ο Ουρίμπε είχε περάσει, μαζί με τον αδερφό και την αδερφή του, πολλές ώρες εκείνη την ημέρα στο διαμέρισμα που βρέθηκε το παιδί. Ο αδερφός του κατηγορούμενου μάλιστα εξέφρασε σε τοπικά ΜΜΕ τη «βαθιά λύπη του» για ό,τι συνέβη.
«Θρηνούμε το θάνατο της Γιουλιάνα. Ζητούμε συγγνώμη για τον αδερφό μου», πρόσθεσε.
Αμέσως μετά την απαγωγή του κοριτσιού, ο ξάδερφός της, που ήταν μαζί της, ειδοποίησε τους γονείς της, οι οποίοι με τη σειρά τους κάλεσαν την αστυνομία. Η τελευταία εντόπισε το όχημα, το οποίο ήταν καταχωρημένο στο όνομα του προαναφερόμενου αδερφού του Ουρίμπε. Αυτός υποστήριξε στις αρχές ότι το όχημα το είχε πουλήσει στον κατηγορούμενο. Λίγες ώρες αργότερα, ο αδερφός του Ουρίμπε ενημέρωσε την αστυνομία ότι, αφού πρώτα πήγε τον φερόμενο ως δράστη στο νοσοκομείο λόγω υπερβολικής δόσης κοκαΐνης, βρήκε το σώμα της Γιουλιάνα σε ένα άδειο ρετιρέ της οικογένειας.
Ο Ραφαέλ Ουρίμπε συνελήφθη στο νοσοκομείο, κρατείται σε απομόνωση σε φυλακή της Μπογκοτά και σε περίπτωση καταδίκης αντιμετωπίζει κάθειρξη έως και 50 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.