Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Αφεντικό πήρε όλο το προσωπικό του και το πήγε διακοπές στις Μαλδίβες!


Οι περισσότεροι εργαζόμενοι, συνήθως κατηγορούν το αφεντικό τους, ότι δεν αναγνωρίζει την δουλειά τους και...


 δεν τους επιβραβεύει. Ο Chatri Sityodtong, ιδρυτής της εταιρίας Mixed Martial Arts, όμως τα τελευταία χρόνια κάνει την διαφορά.
Στο τέλος κάθε έτους, προκειμένου να τους ευχαριστήσει, παίρνει τους περίπου εκατό εργαζόμενους του και τους προσφέρει δωρεάν διακοπές!
Ο ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρείας, Chatri Sityodtong, είπε ότι φέτος είχε αύξηση κερδών 30% και θέλησε για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσει του υπαλλήλους του για την σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή τους.
Έτσι ξόδεψε περισσότερες από 400.000 λίρες για να τους προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο διακοπών στις εξωτικές Μαλδίβες.
«Με αυτόν τον τρόπο θέλω να επιβραβεύω τους εργαζόμενούς μου. Είναι ένα δείγμα ευγνωμοσύνης», δήλωσε ο Chatri Sityodtong.
«Κάθε χρόνο, παίρνω όλη την ομάδα μου σε ένα ταξίδι με όλα τα έξοδα πληρωμένα σε ένα πολυτελές θέρετρο πέντε αστέρων σε έναν προορισμό που κάθε φορά αποτελεί για αυτούς έκπληξη», ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.