Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

Καραμνλής εναντίον Τσίπρα: «άντε τώρα που θέλεις να μας σώσεις»


Έναν άλλο Κώστα Καραμανλή είδαν οι βουλευτές όση ώρα ήταν στο βήμα ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρώην πρωθυπουργός σχολίαζε αρνητικά τις παροχές της κυβέρνησης προκαλώντας την έκλπηξη όσων τον άκουγαν...
Ο «Βηματοδότης» έχει τις λεπτομέρειες:

Ήταν ένας άλλος Καραμανλής στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό το περασμένο σαββατόβραδο. Ναι μεν κάθισε στα ορεινά της αιθούσης (στα πίσω καθίσματα όπου υπάρχει περισσότερη... άνεση), αλλά δεν έμεινε αυτή τη φορά σιωπηλός, ή έστω να λέει ανέκδοτα και να πειράζει τον Αδωνι Γεωργιάδη. Ο Κώστας Καραμανλής συμπεριφέρθηκε ωσάν να είναι ένας βουλευτής από αυτούς που κάνουν φασαρία όταν βρίσκεται στο βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας.

Φώναζε συνεχώς «άντε τώρα που θέλεις να μας σώσεις» όταν ο κ. Τσίπρας εξήγγελλε κάποια παροχή. Ή το άλλο που είπε «ναι, τώρα μας έσωσες» όταν μίλησε για τις παροχές στους συνταξιούχους... Οι υπόλοιποι βουλευτές που κάθονταν μαζί του αιφνιδιάστηκαν ακούγοντας τον Καραμανλή να ξεσπαθώνει κατά του κ. Τσίπρα. Μόνον που αυτά που έλεγε δεν γράφονταν στα πρακτικά. Τα άκουγαν απλώς οι τριγύρω του, που συνήθως είναι ακραιφνείς καραμανλικοί.

Εν συνεχεία όλοι αυτοί ανέλαβαν δράση λέγοντας σε όποιον έβρισκαν μπροστά τους ότι «ο πρόεδρος άλλαξε στάση αφού διαπίστωσε ότι οι ερασιτεχνισμοί και οι αυτοσχεδιασμοί του κ. Τσίπρα έως σήμερα έχουν κάνει κακό στη χώρα». Και τι τους απάντησαν οι άλλοι; Ας βγει και να τα πει επιτέλους δημόσια, και να μην κρύβεται πίσω από... κύκλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.