Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

"Τρένο" και αήττητος ο Άγιαξ της Ηπείρου


Σε ένα παιχνίδι χωρίς το παραμικρό κίνητρο για καμία από τις ομάδες, ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε 3-1 την Καλλονή στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης για την 3η αγωνιστική (4ος όμιλος) στο Κύπελλο Ελλάδας...



Η ομάδα της Ηπείρου, που είχε κατακτήσει την πρόκριση από την προηγούμενη αγωνιστική, έκανε το «3 στα 3» και μαζί με τον Ολυμπιακό προκρίθηκαν ως οι μοναδικές από τους ομίλους χωρίς απώλεια.

Οι δύο αντίπαλοι παρατάχθηκαν με αρκετούς νέους παίκτες στις ενδεκάδες τους, αλλά αυτό δεν τους επηρέασε και έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο.

Το 0-1 έγινε μόλις στο 5ο λεπτό με κοντινό πλασέ από το Γιάκο, το 0-2 στο 42΄ με κεφαλιά του Γαρουφαλιά και το 0-3 στο 61΄ με κεφαλιά του Σκόνδρα, ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 83΄ με πλασέ του Τριανταφύλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.