Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Μειώθηκαν τα Τροχαία, αυξήθηκαν οι θάνατοι στην Ελλάδα


Μειώθηκαν τα τροχαία ατυχήματα το 2015 (11,6 %) έναντι του 2014, αυξήθηκαν αντίθετα οι νεκροί από τα τροχαία οι οποίοι από 793 το 2014 έφτασαν στους...




805. Οι κυριότερες αιτίες θανατηφόρων ατυχημάτων οφείλονται στην κίνηση στο αντίθετο ρεύμα, στην απόσπαση προσοχής και στην υπερβολική ταχύτητα, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΑΕΕ.

Οι νομοί της Ελλάδος με τις περισσότερες ζημιές σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της ΕΑΕΕ είναι ο Νομός Ηρακλείου, Αθηνών, Αχαϊας Θεσσαλονίκης. Ενώ, οι Νομοί με την μικρότερη συχνότητα ζημιών είναι η Κομοτηνή, Τρίκαλα, η Λέσβος, η Λήμνος.

Ανω των 2000 ευρώ ζημιές καταγράφηκαν στους Νομούς, Μεσσηνίας, Ηλείας, Αργολίδος, Φωκίδος, Αιτωλοακαρνανίας, Αρτας, Πρέβεζας, Σερρών, Ξάνθης, Πέλλης, στην Λήμνο, Μυτιλήνη, Σαμοθράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.