Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

Σκωτία: Πιλότος υπέστη καρδιακή προσβολή λίγο πριν από την απογείωση


Καρδιακή προσβολή υπέστη ένας πιλότος στο αεροδρόμιο της Γλασκώβης λίγο πριν από την απογείωση του αεροσκάφους με προορισμό το Άμστερνταμ...


Ο πιλότος ένιωσε αδιαθεσία και σώθηκε, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση του πληρώματος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή.
Ο συγκυβερνήτης του αεροπλάνου, που μετέφερε 128 επιβάτες, οδήγησε το αεροσκάφος πίσω στην πύλη.
Η πτήση ήταν προγραμματισμένη να απογειωθεί στις 5 το απόγευμα αλλά εξαιτίας της κατάστασης ακυρώθηκε. Οι επιβάτες έκαναν εκ νέου τις κρατήσεις των εισιτηρίων τους.
Εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας, δήλωσε: «Κατά τη διάρκεια της τροχοδρόμησης στον αεροδιάδρομο, της πτήσης για Άμστερνταμ, ο πιλότος δεν ένιωσε καλά και το προσωπικό με τη βοήθεια ενός επιβάτη αντιμετώπισαν το περιστατικό. Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου η κατάστασή του είναι σταθερή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.