Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Πρώτη πτήση του προηγμένου μαχητικού T-50 που ετοιμάζει η Ρωσία [ΦΩΤΟ/video]


Φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα απεικονίζουν το προηγμένο ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος T-50 κατά τη διάρκεια δοκιμαστικής πτήσης...


Οι φωτογραφίες του πρωτότυπου μαχητικού T-50 5ης γενιάς, δημοσιεύτηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της κατασκευάστριας εταιρείας, Komsomolsk-on-Amur Aircraft Plant.

rouuayda1

Το T-50 αναπτύσσεται από μια ηγέτιδα εταιρεία στην κατασκευή αεροσκαφών προκειμένου να αντικαταστήσει το μαχητικό Sukhoi Su-27 το οποίο χρησιμοποιείται σήμερα, όπως αναφέρει το RT.

rouuayda3

Το πρωτότυπο μαχητικό ολοκλήρωσε -σύμφωνα με αναφορές- την πρώτη δοκιμαστική πτήση στις 17 Νοεμβρίου, αν και η πληροφορία δεν επιβεβαιώθηκε επίσημα. Εξοπλίζεται με τεχνολογία stealth ώστε να είναι «αόρατο» από τα ραντάρ. Το κόστος του αγγίζει τα 50 εκατ. δολάρια και αναπτύσσει ταχύτητες έως και 2.440 χλμ/ώρα (1.516 MPH).

rouuayda4

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας αναμένεται να αγοράσει τουλάχιστον ένα σμήνος από T-50 τον επόμενη χρόνο, όπως είχε ανακοινώσει ο αναπληρωτής υπουργός Μπορίσοβ τον Σεπτέμβριο. Ένα άλλο μοντέλο του T-50 με ορισμένες μικρές τροποποιήσεις και διαφορετικό εξοπλισμό αναπτύσσεται για εξαγωγή στην Ινδία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.