Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

Επίδομα πετρελαίου: Πότε ανοίγει το TaxisNet


Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπογραφεί η απόφαση για το επίδομα θέρμανσης και η υπογραφή θα ανοίξει...


 τον δρόμο έτσι ώστε να ανοίξει και η εφαρμογή στο Taxisnet.
Διαβάστε όσα πρέπει να γνωρίζετε για το επίδομα θέρμανσης:
Το πιο πιθανό σενάριο μέχρι στιγμής για τη βασική αλλαγή φέτος είναι η μεταφορά νομών από τις πιο "θερμές" στις πιο "ψυχρές" γεωγραφικές ζώνες. Η πληρωμή της πρώτης δόσης προγραμματίζεται να γίνει στο τέλος Ιανουαρίου.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών αποφάσισε να διαθέσει και για την περίοδο Οκτωβρίου 2016 -Απριλίου 2017 το ποσό των 105 εκατ. ευρώ για τη χορήγηση επιδόματος θέρμανσης. Ταυτόχρονα όμως αποφάσισε να αλλάξει και ορισμένα κριτήρια χορήγησης του επιδόματος προκειμένου να γίνει δικαιότερη κατανομή του διαθέσιμου ποσού των 105 εκατ. ευρώ.
Κάπως έτσι τα δεδομένα αλλάζουν, ο υπολογισμός θα πρέπει να γίνει από την αρχή και αυτό σημαίνει καθυστερήσεις. Μπορεί σε περιοχές όπως η Αθήνα να είδαμε πριν λίγες μέρες τα πρώτα πραγματικά κρύα, όμως στην υπόλοιπη Ελλάδα εδώ και έναν μήνα οι κάτοικοι των ορεινών κυρίως περιοχών έχουν αρχίσει να βάζουν πετρέλαιο και είναι σε... αναμονή του επιδόματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.