Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Ξεφεύγει η κατάσταση στην Χίο με τους λαθρομετανάστες: Επεισόδια και πυροβολισμοί [video]


Νέες άγριες συγκρούσεις στο νησί. Στα πρόθυρα να πάρουν το νόμο στα χέρια τους οι κάτοικοι...



Τα επεισόδια άρχισαν, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όταν εισήλθαν μετανάστες στο λεωφορείο, που τους μεταφέρει στην ΒΙΑΛ.

Άλλοι μετανάστες άρχισαν να σπάνε τα τζάμια του λεωφορείου, πετώντας μπουκάλια ο ένας στο κεφάλι του άλλου, ενώ κάποιοι εισήλθαν στο λεωφορείο με σιδηρολοστούς.

Οι μάχες επεκτάθηκαν στους γύρω χώρους, με ανελέητο πετροπόλεμο ακόμα και σε παρακείμενο καφενείο, οι πελάτες του οποίου έτρεχαν πανικόβλητοι προκειμένου να απομακρυνθούν από το σημείο.

Με πυροβολισμούς στον αέρα, με την κυνηγετική του καραμπίνα, αντέδρασε ο ιδιοκτήτης καφενείου στη ιχθυόσκαλα της Χίου, δίπλα στον καταυλισμό της Σούδας, μετά το ξέσπασμα των επεισοδίων.

Ο ίδιος, ο οποίος κρατείται στο λιμεναρχείο Χίου, υποστηρίζει ότι φοβήθηκε, όταν είδε τους συμπλεκόμενους να τρέχουν προς την ιχθυόσκαλα και να πετούν πέτρες, πήγε στο αυτοκίνητό του, πήρε την κυνηγετική καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα για εκφοβισμό.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής, στοιχεία έριξε πέντε έως έξι πυροβολισμούς, χωρίς – ευτυχώς – να προκληθεί οποιοδήποτε πρόβλημα από την… παράνομη ενέργειά του.

Στο λιμεναρχείο Χίου σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του και το πρωί αναμένεται ότι θα παραπεμφθεί στην εισαγγελία Χίου.

«Φοβήθηκα για τη ζωή μας», είπε ο ιδιοκτήτης του καφενείου. «Αν δεν έριχνα με το κυνηγετικό να φοβηθούν, τώρα θα μετράγαμε θύματα, καθώς η Αστυνομία, δεν ξέρω γιατί, ήταν απούσα»

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα τουλάχιστον πέντε τραυματίες. Ο τραυματισμός τους δεν προέκυψε από τους πυροβολισμούς του ιδιοκτήτη του καφενείου αλλά από τον μεταξύ τους τσακωμό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.