Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016

Αυτόπτης μάρτυρας στο τροχαίο του Παντελίδη "σπάει" την σιωπή του [video]


Αυτόπτης μάρτυρας στο τροχαίο που έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή του και μιλάει για όλα όσα είδε στην εκπομπή...Επιτέλους Σαββατοκύριακο. Ο Νίκος Χρέμος ισχυρίζεται ότι έφτασε από τους πρώτους στο σημείο και περιγράφει στην κάμερα τα γεγονότα από το μοιραίο εκείνο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου.

«Ο Παντελής δεν είχε τις αισθήσεις του. Τον βάλαμε σε ένα σεντόνι, τον τυλίξαμε και τον πήρε το ασθενοφόρο. Εκείνη τη στιγμή δεν αντιλήφθηκα ότι πρόκειται για τον Παντελή Παντελίδη. Η κοπέλα που ήταν έξω από το αυτοκίνητο κουνιόταν, αλλά ήρθε το ασθενοφόρο και την πήρε. Ήταν ξαπλωμένη στο λοφάκι, στον παράδρομο.

Ο Παντελής ήταν από την πλευρά προς την πόρτα του συνοδηγού και αυτή ήταν γυρισμένη, αφού είχε τουμπάρει το αυτοκίνητο. Η ταχύτητα που μπορεί να αναπτύξει κάποιος από το ανατολικό αεροδρόμιο έως εκείνο το σημείο με ένα αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού μπορεί να φτάσει και τα 250 χιλιόμετρα. Αυτή η στροφή δεν παίρνεται με 80 χιλιόμετρα το πολύ. Το σίδερο ήταν καρφωμένο στη μέση σχεδόν.

Δεν έχω καταθέσει στην αστυνομία. Δεν έχω πάει γιατί είπα ότι θα έρθουν οι αρμόδιοι. Δεν ξέρω ποιος έφταιγε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.