Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

ΜΕΞΙΚΟ: 11 νεκροί και 22 τραυματίες

Άγνωστοι, που οι αρχές θεωρούν ότι ήταν εκτελεστές των...
καρτέλ των ναρκωτικών στο Μεξικό, ενεπλάκησαν σε μάχη κατά τη διάρκεια  εορτασμών για μια θρησκευτική γιορτή που τελείται κάθε χρόνο, με αποτέλεσμα 11 άνθρωποι να βρουν το θάνατο και άλλοι 22 να τραυματιστούν, ανακοίνωσαν οι αρχές χθες Σάββατο. Οι αντίπαλες ομάδες άνοιξαν πυρ με πολυβόλα στη γεμάτη κόσμο κεντρική πλατεία της Τεκαλιτλάν το βράδυ της Παρασκευής προκαλώντας χάος εν μέσω των εορτασμών προς τιμή της Παρθένου της Γουαδελούπης, που είναι ένα από τα γνωστότερα εθνικά και θρησκευτικά σύμβολα στην κεντροαμερικάνικη χώρα.
Η ανταλλαγή των πυρών προκάλεσε πανικό στην πόλη με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να φοβούνται να βγουν από τα σπίτια τους, και να ακυρώνουν κάθε σχέδιο να επισκεφθούν μέλη των οικογενειών τους εν μέσω των εορτασμών και της αργίας στη χώρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.