Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Αυτό είναι το... NITRO θηλυκό, που έκλεψε την καρδιά του Κωστόπουλου! [εικόνες]


Ο Πέτρος Κωστόπουλος ερωτεύτηκε την 26 Μαλβίνα και δεν το κρύβει...

Μερικά πράγματα στη ζωή, ή τα 'χεις ή δεν τα 'χεις. Μια ρεαλιστική διαπίστωση και αρκετά σκληρή, κυρίως για εκείνους που ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία. Ο Πέτρος Κωστόπουλος, όμως, είναι από μόνος του περίπτωση. Ένας τύπος που αν και παλιός, βρίσκει σχεδόν πάντα τον τρόπο να κάνει κάτι καινούριο, μοντέρνο, πολλές φορές εξεζητημένο, αλλά πάνω απ' όλα αυθεντικό.

Είναι το απόλυτο παράδειγμα του τύπου που μπορεί να κάνει παρέα με όσους έχουν μανία με τα γαλλικά και το πιάνο και ταυτόχρονα να μιλά τη γλώσσα της πιάτσας. Τα τελευταία 4 χρόνια, οι συνθήκες αλλά κυρίως οι δικές του επιλογές έφεραν ανατροπές σε όλη του τη ζωή. Άλλος στη θέση του θα τα είχε παρατήσει. Ποιος άλλωστε μπορεί να κάνει εύκολα ένα restart στα 60 του; Αλλά, για σκεφτείτε το… Μοιάζει ο Πέτρος Κωστόπουλος με 60άρη; Ακόμη και οι «ορκισμένοι εχθροί» του, αυτοί με την καραφλίτσα, την κοιλίτσα και όλα τα υποκοριστικά σε -ίτσα , του βγάζουν το καπέλο.




Μπορεί σε πρώτη ανάγνωση να τον ζηλεύουν, αλλά ενδόμυχα τον παραδέχονται. Και σίγουρα θα μιμηθούν το trend επιφώνημα του 2015 «ουάου», μόλις διαβάσουν το ρεπορτάζ του «Spirto» και δουν τις φωτογραφίες του νέου του αμόρε. Η 26χρονη Μαλβίνα γεννήθηκε στα '90s, όταν η μόδα του «ΚΛΙΚ» είχε ξεφτίσει και ο ίδιος με πληγωμένο θυμικό για το χαμένο του«παιδί», τράβηξε μια γραμμή και έκανε new entry με το προχωρημένο «NITRO». Ηλικιακά, εμπειρικά και φαινομενικά δεν τους ενώνει τίποτα. Αλλά είπαμε, ο Πέτρος δεν ήταν ποτέ συμβατικός. Η βολιώτικη ανδρική «αλητεία», οι παραστάσεις δίπλα στους billionaires, σε εκκεντρικούς σχεδιαστές, μοντέλα, μικρές και μεγάλες σταρλετίτσες και η καθημερινή εφαρμογή του lifestyle που ίδιος επινόησε και υπηρέτησε για μια 20ετία, αποτελούν τις κυψέλες μιας τεράστιας κερήθρας η οποία τράβα κάθε είδους μέλισσα, που δίπλα του ονειρεύεται να ζήσει τον δικό της μύθο. Ο Πέτρος ερωτεύτηκε και αποφάσισε να σταματήσει να το κρατά για τον εαυτό του. Άλλωστε το παιχνίδι της προβολής και των media, το ξέρει καλύτερα από όλους. Όπως και το ίδιο το κύκλωμα το ήξερε, αν και δεν ήθελε να το παραδεχθεί πως θα ερχόταν η μέρα που ο Κωστόπουλος θα ξεπερνούσε τα ψυχολογικά του και θα τα έβρισκε με το πληγωμένο του «εγώ». Και τότε θα γίνει ο παλιός καλός Πέτρος που όλοι γνωρίσαμε.

Τα αποκαλυπτήρια του Ψυχικού




Όποιος πιστεύει ότι τα τελευταία 4 χρόνια ο Κωστόπουλος έγινε ξαφνικά…καλόγερος, επειδή άφησε για μερικούς μήνες μούσι, έγινε πιο συναισθηματικός και υπερεκτέθηκε μπροστά στο γυαλί, μάλλον δεν έχει καταφέρει να αλλάξει ούτε μια κουβέντα μαζί του. Την περίοδο της μοναξιάς του, που όλα έμοιαζαν να καταρρέουν, έπαιρνε μικρές ενέσεις αδρεναλίνης με εφήμερες ερωτικές περιπέτειες, που τις περισσότερες φορές δεν έμπαινε στον κόπο να τις κυνηγήσει. Ούτε καν να τις εμφανίσει δημόσια. Μόνο οι κολλητοί του ήξεραν. Κανείς άλλος. Όμως όλοι, αργά ή γρήγορα, βρίσκουν τον δάσκαλό τους και η 26χρονη Μαλβίνα φαίνεται πως βρήκε το κουμπί του και μπήκε στη ζωή του για να μείνει. Το βράδυ της Δευτέρας, ο ίδιος αποφάσισε να αποκαλύψει το «μυστικό» του. Ήξερε ότι μόλις περάσει την πόρτα του εστιατορίου «Albion» στο Ψυχικό, με την πανύψηλη ξανθιά με το καλογυμνασμένο κορμί και τον δουν να κάθεται στο πρώτο τραπέζι δεξιά όπως μπαίνεις στην αυλή του κοσμικού restaurant, το «σύστημα» θα κάνει τη δουλειά του.

Απλά, τώρα δεν τον νοιάζει τι θα γράψουν, τι θα πουν, αν θα τον τρολάρουν, αν θα τον επικροτήσουν. Για τον Πέτρο, η σχέση του με τη Μαλβίνα πέρασε το τεστ και έκρινε ότι δεν υπάρχει πια λόγος για «κρυφτούλι». Όση ώρα βρέθηκαν στο «Albion» φλέρταραν, γελούσαν, περνούσαν καλά. Κι ο Πέτρος δεν γύρισε ούτε μια φορά πίσω από την πλάτη του για να δει ποιος γνωστός θα τους «καρφώσει». Γιατί απλά δεν του καίγεται καρφί.

Το lifestory της αγαπημένης του Πέτρου

Υπάρχουν πολλές εντυπωσιακές 20 something που έχουν το «πακέτο» να σαγηνεύσουν έναν ώριμο άνδρα ο οποίος συνήθως ψάχνει την επιβεβαίωση στο νέο, το φρέσκο, το μοντέρνο, το διαφορετικό. Στην περίπτωση του Πέτρου Κωστόπουλου και της Μαλβίνας, όμως, μάλλον έγινε το ακριβώς αντίθετο.



Το δύσκολο task δεν ανήκει στον πρώην εκδότη αλλά στην 26χρονη που -μέσα από ένα ξεχωριστό story γνωριμίας- απέδειξε ότι διαθέτει το υπόβαθρο για να πείσει τον εργένη Πέτρο να μη βλέπει μόνο DVDs με τον γιο του Μάξιμο.,αλλά να αφιερώσει ενέργεια και χρόνο σε αυτή την ξεχωριστή «πιτσιρίκα». Η Μαλβίνα ανήκει στην elit των γυναικών της γενιάς της. Οι φίλες της, τη φωνάζουν Μάλβυ και πολλές φορές προσπαθούν να την προσγειώσουν, αφού είναι τόσο εντυπωσιακή, που όταν εμφανιστεί σε ένα club ή ένα restaurant, όλα γύρω της «θολώνουν». Είναι πανύψηλη, με ξανθό μακρύ μαλλί, απίστευτους κοιλιακούς και μια ματιά που κυριολεκτικά «σκοτώνει». To βλέμμα… απέχθειας στο φλερτ από αδιάφορους τύπους που εφευρίσκουν ευφάνταστους τρόπους για να την προσεγγίσουν έχει γίνει inside joke στην παρέα της.




Η Μάλβυ είναι ένα κλασικό αγοροκόριτσο, ένα μαγκάκι που δεν γουστάρει να κρύβεται και ποτέ δεν μπήκε στη διαδικασία να το παίξει σέξι «γατούλα». Η κοπέλα έχει καταλάβει ότι αρέσει και δεν το κρύβει. «Εμένα μ' αρέσουν τα μπράτσα και τα χρήματα», έχει πει στις φίλες της, χωρίς συστολές και σεμνοτυφία. Γι' αυτό και η νέα αγαπημένη του Πέτρου λατρεύει τη γιόγκα. Η ινδική φιλοσοφία μέσα από τον διαλογισμό και τη σωματική και εσωτερική πειθαρχία είναι το προσωπικό της motto. Αν και μόλις 26 ετών, έχει παραστάσεις από την κουλτούρα του Λονδίνου. Εκεί έμεινε για μερικά χρόνια, σπούδασε, βγήκε, διασκέδασε...




Κι όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, άθελά της έγινε η μούσα όλων εκείνων που πρέσβευε ο νέος της σύντροφος. Μπορεί να μην έχει σπίτι στη Μύκονο, αλλά το κόλλημά της με το νησί είναι αγιάτρευτο. Τα περισσότερα ελεύθερα τριήμερα από την άνοιξη μέχρι τον Οκτώβριο κατεβαίνει στις Κυκλάδες, άλλοτε μόνη, άλλοτε με παρέα. Ως φανατική του lifestyle, θα εμφανιστεί στο «Nammos» -εκεί γνώρισε τον Πέτρο- θα γίνει «λιώμα» στο πάρτι του Ρέμου, θα «κάψει» καρδιές στο «Guzel», στο «Monarch» και στον «Scorpio» και θα επιστρέψει στην Αθήνα, οργανώνοντας την επόμενη «απόβαση» στο νησί. Αυτό το backround την κατατάσσει στην κατηγορία των γυναικών οι οποίες είχαν αυτό το κάτι που ιντρίγκαρε τον Κωστόπουλο να της δώσει σημασία.

Ο εργένης πατέρας, η γυμναστική και η κουζίνα

«Πώς με κόβετε; Για ζιγκολό γηραιών και πλούσιων κυριών;» αναρωτιέται ο Πέτρος Κωστόπουλος στο προσωπικό του blog, στο site toratora.gr. Το κομμάτι αναρτήθηκε την περασμένη Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου και ήταν το καλωσόρισμά του στις υποχρεώσεις και στην πιο μετρημένη ζωή του στην Αθήνα. Ο Πέτρος πάντα έγραφε πολύ καλά. Και μέσα από αυτό τον ιντριγκαδόρικο τίτλο, έστειλε το δικό του μήνυμα όσον αφορά τις αποφάσεις που έχει πάρει για το πώς θέλει να ζήσει τον χειμώνα μετά τις λίγο περίεργες φετινές διακοπές στη Μύκονο.




Ο Πέτρος είναι ανεβασμένος, αποφασιστικός και αναζητά νέες εμπειρίες και συγκεκριμένους στόχους σε όλους τους τομείς. Χωρίς ηττοπάθεια, αλλά με μεγάλες προσδοκίες και μια αισιοδοξία για όλα όσα πρόκειται να επακολουθήσουν.
Το νησί του δεν μπορεί εύκολα να το αποχωριστεί, αλλά πια, η καθημερινότητα είναι πολύ διαφορετική στην Αθήνα. Το «κόλλημα» με τον Μάξιμο τον γεμίζει τόσο, που ο στόχος να τον κάνει «αντράκι» λειτουργεί αγχολυτικά πάνω του. Λατρεύει και τις κόρες του -είναι πάντα δίπλα τους- αλλά με τον Μάξιμο, που είναι μικρός και άβγαλτος ακόμα, την έχει δει αλλιώς. «Όπως και να 'ναι, πέρασα όλες, μα ΟΛΕΣ τις μέρες στη Μύκονο με τις κόρες και τον γιο μου. Οι κόρες έβγαιναν μαζί μου, αλλά μετά με παράταγαν. Ο γιος μου θέλει ακόμα 5-6 χρόνια για να ξεπορτίζει μόνος. Η μάνα του έχει αναλάβει το θέατρο και τα μουσεία, κι εγώ τις παιδικές χαρές, το κικ μπόξιν, το μπάσκετ, τον Ολυμπιακό, τα αυτοκίνητα και το κινηματογραφικό ξύλο. Για γκόμενες είναι ακόμα νωρίς. Ο καθένας στο είδος του», αποκαλύπτει ο ίδιος.



Τα νέα επαγγελματικά του βήματα, η προώθηση των sites,η δημιουργική εμπλοκή του στον Galaxy 92, η επιλογή των 26 κομματιών για την τρίτη συλλογή «Sweet & Sweat by Petros Kostopoulos» του αφήνουν ελάχιστο χρόνο για τα υπόλοιπα.
Ο Κωστόπουλος φρόντιζε πάντα το σώμα του και η γυμναστική αποτελεί must επιλογή για τον ίδιο. «Πλακώθηκα και στη γυμναστική για ξεχαρμάνιασμα. Η γυμναστική και το μαγείρεμα είναι τα δύο καλύτερα αντικαταθλιπτικά και αντιστρεσικά. Και μ' ένα σμπάρο δύο τρυγόνια. Και κρατάς σε καλή κατάσταση το διατηρητέο (το σώμα μου εννοώ) και τρως και καλύτερα και φθηνότερα», γράφει στο blog του. Κυκλοφορεί με τη μηχανή του -που γοήτευσε τη νέα του αγαπημένη- και έχει προσαρμοστεί πλήρως στο μικρό σπίτι της Φιλοθέης που νοίκιασε για να βρίσκεται κοντά στα παιδιά του. Αν και τώρα που η Μάλβι μπήκε στη ζωή του, θα βρει τον χρόνο για να ζήσει λίγη ακόμη dolce vita!

Πηγή: εφημερίδα SPIRTO/ρεπορτάζ: Ανδρέας Τζίφας

1 σχόλιο:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.