Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Χέρι - χέρι ο ΣΥΝ με Καρατζαφέρη

Την πρόταση του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζεφέρη αποδέχθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΝ, Αλέξης Τσίπρας για την...



επανεξέταση του Ελληνικού χρέους όπως προκύπτει από τις προμήθειες κυρίως εξοπλιστικών προγραμμάτων!
Ο κ. Τσίπρας κατά την ανάπτυξη της ερώτησης του προς τον Πρωθυπουργό αναφέρθηκε στην ανάγκη αναδιάρθρωσης του "ειδεχθούς χρέους".

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης, από την 28 Μαΐου του 2010, αναφέρεται στο θέμα αυτό, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι εφόσον είναι αποδεδειγμένο πλέον ότι η SIEMENS, και άλλες γερμανικές εταιρίες, έχουν καταβάλλει τεράστια ποσά σε μίζες και λαδώματα προς Έλληνες πολιτικούς για να επιτύχουν συμβάσεις πολλών δισ., τόσο για αμυντικά προγράμματα όσο και λοιπές προμήθειες του Ελληνικού κράτους, οφείλει η Κυβέρνηση να προχωρήσει σε επανακοστολόγηση των προμηθειών αυτών, καλώντας μάλιστα για το σκοπό αυτό, ανεξάρτητους οίκους αξιολόγησης ώστε να καθοριστεί το πραγματικό οφειλόμενο ποσό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.