Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Μπαράζ ληστειών σε γυναίκες για τις χρυσές αλυσίδες

Βάζουν στο στόχαστρο τις χρυσές αλυσίδες του λαιμού, τις οποίες εν συνεχεία πωλούν στη μαύρη αγορά, προκειμένου να τις λιώσουν. Μόνο στο κέντρο της Αθήνας, το πρωί...



σημειώθηκαν 6 επιθέσεις σε γυναίκες και συνολικά 11 στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας.
Ενδεικτικά:

- Στις14.52 στο Παγκράτι, στην οδό Εμπεδοκλέους, ο δράστης προσέγγισε πεζή και με χρήση σωματικής βίας, δίχως να την τραυματίσει της αφαίρεσε τη χρυσή αλυσίδα λαιμού με το σταυρό, που φορούσε.

- Στις 14.51 στις Αχαρνές, στην οδό Χ. Τρικούπη, ο δράστης προσέγγισε πεζό και με χρήση σωματικής βίας, δίχως να τον τραυματίσει του αφαίρεσε 1 χρυσή αλυσίδα λαιμού με σταυρό.

- Στις 15.37 στον Πειραιά, στη Λ. Θηβών, συνελήφθη δράστης γιατί με συνεργό του ο οποίος αναζητείται, προσέγγισαν πεζή και με χρήση σωματικής βίας,  τραυματίζοντας την στο πρόσωπο της αφαίρεσαν 1 χρυσή αλυσίδα λαιμού με σταυρό. Η άτυχη γυναίκα διεκομίσθη σε νοσοκομείο για νοσηλεία. Στην κατοχή του συλληφθέντος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα προϊόντα της ληστείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.