Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

"Χτύπησαν" ΑΤΜ σε Λαμία και Λάρισα

Στη Λαμία οι τρεις δράστες χτύπησαν τα ξημερώματα σε...
πολυκατάστημα, που βρίσκεται στο 65ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας. Ένας εκ των δραστών έσπασε την τζαμαρία, έδεσε με ιμάντα το ΑΤΜ της Alpha Bank που ήταν τοποθετημένο στο εσωτερικό του καταστήματος και στη συνέχεια όλοι μαζί, το τράβηξαν και το αποκόλλησαν. Ακολούθως αφού αυτό διαλύθηκε , αφαίρεσαν το κουτί το οποίο περιείχε άγνωστο χρηματικό ποσό και έγιναν καπνός... Στη Λάρισα πάντως , η αστυνομία προσπαθεί να καταλάβει γιατί οι κακοποιοί που αφαίρεσαν με χειρουργικές κινήσεις και πάλι ένα ΑΤΜ της Alpha Bank πόυ βρισκόταν σε σούπερ μάρκετ, το παράτησαν το χωρίς να το παραβιάσουν.Κάτοικοι της περιοχής συγκράτησαν τον αριθμό κυκλοφορίας από το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες  και διαπιστώθηκε, ότι το αυτοκίνητο είχε κλαπεί από περιοχή των Τρικάλων. Όταν τελικά βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε αγροτική περιοχή, στο 18ο χλμ  Λάρισας - Τυρνάβου, το μόνο που δεν περίμεναν οι αστυνομικοί ήταν να βρουν το ΑΤΜ ανέπαφο και χωρίς ίχνη παραβίασης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.