Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Συμπλοκές "βάζελων" με ΜΑΤ στην Τρίπολη

Το τέλος του αγώνα μεταξύ Αστέρα Τρίπολης - Παναθηναϊκού σήμανε την έναρξη σοβαρών επεισοδίων με πρωταγωνιστές...



τους οπαδούς των πρασίνων, οι οποίοι δεν άντεξαν να βλέπουν για ακόμη μία φορά την ομάδα τους να παίζει ποδόσφαιρο βγαλμένο... από τις μαύρες σελίδες της Δ' Εθνικής και τα έκαναν γυαλιά καρφιά. Κάποιοι από αυτούς μπήκαν στο γήπεδο πετώντας πέτρες προς το μέρος που βρίσκονται τα αποδυτήρια με στόχο τους παίχτες (εξαιρουμένων Σισέ - Μπουμσόνγκ, που ήταν οι μόνοι... όρθιοι) αλλά και το προπονητικό team. Σημειωτέων, εκείνη τη στιγμή οι παίχτες έκαναν ντους στα μπάνια του γηπέδου, που έγιναν και στόχος.
Έσπασαν τζάμια από τα γραφεία της διοίκησης του Αστέρα και η κατάσταση δεν ήθελε πολύ για να ξεφύγει. Μόλις εμφανίστηκαν τα ΜΑΤ, ξεκίνησαν αφειδώς τη ρίψη χημικών. Το γήπεδο ποδοσφαίρου του Αστέρα θύμιζε θάλαμο αερίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.