Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

«Συναγερμός» μετά τις βόμβες στην Στοκχόλμη

Eπί ποδός βρίσκονται οι αρχές στη Σουηδία μετά τις δύο εκρήξεις παγιδευμένων αυτοκινήτων στο κέντρο της Στοκχόλμης με έναν νεκρό και δύο τραυματίες


 Λίγο πριν την επίθεση, οι τρομοκράτες έστειλαν ηχητικό μήνυμα.

Οι βομβιστικές επιθέσεις έγιναν λίγα μέτρα μακριά από πολυσύχναστη περιοχή με καταστήματα στο κέντρο της σουηδικής πρωτεύουσας.
Νεκρός είναι ο άνδρας που επέβαινε σε ένα από τα δύο οχήματα που ανατινάχθηκαν, ενώ λεπτομέρειες για την ταυτότητα των τραυματιών δεν έχουν γίνει γνωστές.

«Οι πράξεις μας μιλούν από μόνες τους», ανέφερε ηχητικό μήνυμα που έλαβαν λίγο πριν την επίθεση η σουηδική αστυνομία και το πρακτορείο ειδήσεων της χώρας. Το μήνυμα, στα αραβικά και τα σουηδικά, προειδοποιούσε και για άλλες ενέργειες ενώ δεν έχει γίνει σαφής η σχέση του με τις δύο εκρήξεις.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Καρλ Μπλιντ, έκανε λόγο για «πολύ ανησυχητική τρομοκρατική επίθεση» που θα μπορούσε να είναι καταστροφική. (star)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.