Τρίτη 3 Μαΐου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Απειλούνται με λουκέτο και τα ναυπηγεία Ελευσίνας

1300 εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Ελευσίνας κινδυνεύουν να μείνουν άνεργοι.Εκεί έφτασε η Ελλάδα μας.Από πρώτη ναυτιλιακή δύναμη κάποτε,που όλοι παρακαλούσαν να έρθουν στα Ελληνικά ναυπηγεία τα καράβια τους,τώρα μετά το Σκαραμαγκά που φυτοζωεί,ετοιμάζεται λουκέτο για... 

Δείτε τα έγγραφα


πατήστε για μεγέθυνση
τα Ναυπηγεία Ελευσίνας.Αυτό αποκαλύπτεται στην επιστολή που στέλνει η ηγεσία της ΓΣΕΕ προς τον πρωθυπουργό, ζητώντας του να παρέμβει για το αυτονόητο.Για να μην κλείσουν τα ναυπηγεία που κάποτε ήταν πόλος εισαγωγής συναλλάγματος για τη χώρα μας.Από την επιστολή που σας παρουσιάζει το planet-greece αποκλειστικά μπορείτε να καταλάβετε ότι δεν ζητάνε και κάτι ιδιαίτερα σοβαρό από τον Πρωθυπουργό.

Να προχωρήσουν τα προγράμματα που έχει δεσμευθεί το δημόσιο πως θα εφαρμόσει ή να παρέμβει για να πάρουν τα ναυπηγεία όσα τους χρωστάνε ή να μπεί εγγυητής το δημόσιο για να δανειοδοτηθούν προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις τρέχουσες υποχρεώσεις τους.Να σημειώσουμε εδώ ότι οι εργαζόμενοι έχουν σχεδόν 5 μήνες απλήρωτοι και πήραν δώρο Πάσχα 300 ευρώ.Όλοι τους οικογενειάρχες με ανάγκες που τρέχουν.Το θέμα είναι εάν θέλει ο πρωθυπουργός να βοηθήσει τους 1300 εργαζόμενους,τα ναυπηγεία και ένα παραγωγικό κομμάτι της χώρας ή αν τα έχει πάλι κανονίσει ... υπογείως με το Στρος Καν ώστε να κλείσουν τα πάντα στη χώρα και να στείλουμε σε Τουρκία και Ιταλία όλους τους πελάτες των Ελληνικών Ναυπηγείων.

πατήστε για μεγέθυνση
Το άλλο -και επίσης σημαντικό-που βγαίνει από την επιστολή είναι ότι , οι λιγδιάρηδες οι τραπεζίτες που έχουν πάρει μέχρι σήμερα σχεδόν 100 δισ.ευρώ για να στηρίξουν την επιχειρηματικότητα,έχουν βάλει όλα τα φράγκα στην τσέπη τους ,αφού δεν στηρίζουν επιχειρήσεις , όπως τα ναυπηγεία που αποτέλεσαν και μπορεί να ξανααποτελέσουν βασικό πυλώνα εσόδων σε συνάλλαγμα για τη χώρα.Δεν μας νοιάζει εάν τα ναυπηγεία είναι του Ταβουλάρη ή όποιου άλλου.Μας νοιάζει να μην βρεθούν στο δρόμο 1300 εργαζόμενοι με τις οικογένειές τους και μάλιστα απλήρωτοι για 5 μήνες.Δείτε την επιστολή για να διαπιστώσετε και μόνοι σας πόσο εύκολα μπορεί να λυθεί το θέμα,αρκεί να θέλει ο πρωθυπουργός.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.