Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Ένοπλη επίθεση στη φρουρά του Πάπα


Ένας άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για ένοπλη επίθεση στην φρουρά του Πάπα Βενέδικτου ΣΤ', στην γερμανική πόλη της Ερφούρτης. Οι Αρχές συνέλαβαν έναν άνδρα στην κατοχή του οποίου β΄ρθηκε ένα μακρύκανο....



αεροβόλο, χωρίς, όμως, να έχει αποδειχθεί, μέχρι στιγμής αν αυτός ήταν και ο δράστης της επίθεσης. Ο συλληφθείς αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ένοπλος άντρας άρχισε να πυροβολεί με αεροβόλο όπλο κατά της φρουράς του Ποντίφικα. Οπως ήταν φυσικό επικράτησε πανικός, όμως ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα, αλλά μόνο ένας ελαφρά τραυματισμένος φρουρός.

Το Βατικανό δια στόματος του εκπροσώπου του Φεντερικο Λομπάρντι καθησυχάζει για την κατάσταση του Πάπα, του οποίου η επίσκεψη στη γενέτειρα του έχει προκαλέσει αντιδράσεις από αρκετούς Γερμανούς που εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους στα σεξουαλικά σκάνδαλα της Εκκλησίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.