Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

«Ρεσιτάλ γελοιότητας» με γάλατα και καρβέλια


Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, στο περιθώριο των εγκαινίων του Εφετείου Ανατολικής Κρήτης, για τα όσα έγιναν πριν από δυο ημέρες στη Βουλή, έκανε λόγο για ρεσιτάλ λαϊκισμού και πρόσθεσε ότι η κοινωνία βρίσκεται σε σύγχυση....


Εάν παρακολουθούσε, είπε ο κ. Πεταλωτής, κάποιος ειδήσεις προχθές, θα έβλεπε, "όλο εκείνο το ρεσιτάλ γελοιότητας με τα γάλατα και τα καρβέλια μέσα στη Βουλή με κάποιους βουλευτές να αποκαλούν τους συναδέλφους τους ως γομάρια ή με κάποιους υποτιθέμενους αριστερούς να δίνουν ρεσιτάλ λαϊκισμού".

Δεν μιλάμε -πρόσθεσε - για τη ΝΔ που αποδεικνύει πως δεν αντιλαμβάνεται που βρίσκεται - τότε πραγματικά υπάρχουν θέματα που πρέπει να δούμε και είμαστε υποχρεωμένοι εκεί να σταθούμε με σοβαρότητα απέναντι στους πολίτες .

Σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές που τα περιθώρια του δίκαιου ή άδικου μέτρου είναι μηδαμινά, είπε ο κ. Πεταλωτής, πρώτα σώζουμε τη χώρα και μετά προσπαθούμε να δούμε με δικαιοσύνη, μόνιμες ρυθμίσεις έτσι ώστε πραγματικά οι αδύναμοι συμπολίτες μας να τυχαίνουν μιας πολύ καλύτερης και ευνοϊκής μεταχείρισης όπως δικαιούνται από το κράτος προς όφελος τους, προς όφελος της κοινωνική δικαιοσύνης.

planet-greece: Κύριε Πεταλωτή, όταν μια οικογένεια ΔΕΝ έχει να αγοράσει ούτε το γάλα για τα παιδιά της, κι αυτό ρεσιτάλ γελοιότητας είναι; Αλήθεια, ξέρετε πόσο κάνει ένα καρβέλι ψωμία κι ένα μπουκάλι γάλα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.