Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Κ. Σκανδαλίδης: Εθνική συνεννόηση πάση θυσία


«Εθνική συνεννόηση πάση θυσία και χωρίς εκλογές, αλλιώς θα την επιβάλλει ο λαός με όποιο κόστος» ζητά ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης. Σε δηλώσεις του στη...



Real News σημειώνει ότι υπάρχουν ιστορικές στιγμές στην πορεία ενός έθνους που όταν τεθεί το δραματικό δίλημμα δεν μπορείς να πάρεις μόνος σου την ευθύνη και τότε τον λόγο έχει ο λαός.

Κάνοντας αυτοκριτική αναφέρει ότι «δεν είμαστε άμοιροι ευθυνών για το ότι φαίνεται να μην έχει πάτο το βαρέλι των θυσιών στις οποίες υποβάλλεται ο λαός μας…. Την απόδοση ευθυνών την εισπράττουμε καθημερινά ως κυβέρνηση, ως πολιτικοί, ως παράταξη, στον δρόμο. Εκεί που συχνά, πια, αντιμετωπίζουμε την περιφρόνηση και τη χλεύη».

Πάντως, κατηγορεί τον Αντώνη Σαμαρά για τυχοδιωκτισμό με αφορμή τη δήλωση πως θα ζητήσει ξανά εκλογές αν δεν βγει αυτοδύναμος. Προσθέτει πως εμφανίζεται «ως επίδοξος πρωθυπουργός της δραχμής» ενώ προειδοποιεί πως «και εντός και εκτός ευρώ και όπως μας συμφέρει δεν γίνεται. Κοροϊδεύουμε το λαό. Όποιος εισηγείται διόρθωση έξω από το ευρώ είναι επικίνδυνος και ανιστόρητος».

Καλεί ακομη τον πρωθυπουργό να κρατήσει σφικτά το τιμόνι των εξελίξεων, να ηγηθεί της ανάδειξης και της κατοχύρωσης της νέας εθνικής πρότασης και να διορθώνει κακώς κείμενα στην κυβέρνηση και την παράταξη έγκαιρα και αποφασιστικά.

1 σχόλιο:

  1. Τωρα που τα εκαναν "μουσμουλα" θελουν εθνικη συνεργασια,δηλαδη συνενοχους για να γλυτωσουν ομορφα και καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.