Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Στην Γαλατά ο Ριέρα;


Στην Ελλάδα έρχονται οι εκπρόσωποι της Γαλατασαράι για να κλείσουν τη μεταγραφή του Αλμπερτ Ριέρα προσφέροντας 3 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό και 3,5 εκατ. ευρώ στον Ισπανό μέσο.


Μπορεί ο Αλμπερτ Ριέρα να τόνισε πρόσφατα ότι...
 δεν τον ενδιαφέρει η προοπτική της Γαλατασαράι γιατί έχει στραμμένη την προσοχή του μόνο στην ομάδα του και τους στόχους της, όμως το δελεαστικό συμβόλαιο που του προσφέρει η τουρκική ομάδα ίσως τον κάνει να αλλάξει γνώμη.


Σύμφωνα με σημερινά ελληνικά δημοσιεύματα, η πίεση του Φατίχ Τερίμ στην διοίκηση της Γαλατά ανάγκασε τον πρόεδρό της να βρίσκεται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Ισπανού άσου. Μάλιστα, οι Τούρκοι φέρονται να έχουν προγραμματίσει συνάντηση με την πειραϊκή ΠΑΕ, στην Αθήνα για να τελειώσουν το deal.



Ο Τερίμ δήλωσε πριν από δύο ημέρες σε τουρκικά Μέσα ότι θέλει τον Ριέρα στην ομάδα του («αν είναι να πάρω έναν παίκτη θέλω τον Ριέρα» είχε πει χαρακτηριστικά), ενώ το τελευταίο εικοσιτετράωρο υπάρχουν δηλώσεις του Τούρκου προπονητή που επαναλαμβάνει τη σφοδρή επιθυμία του για τον ερυθρόλευκο παίκτη, τονίζοντας παράλληλα ότι το κόστος για μια τέτοια μεταγραφή είναι μικρό. Επίσης, τουρκικά Μέσα έχουν οργιάσει από το βράδυ της Πέμπτης και αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της Γαλατά, Ουνάλ, είναι κοντά σε συμφωνία με τον παίκτη και προσπαθεί να πείσει τον Ολυμπιακό (κάνουν λόγο για ολονύχτια επικοινωνία).



Στη γειτονική χώρα η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 5 Σεπτεμβρίου, και έτσι υπάρχει ακόμη χρόνος για την ενίσχυσή τους, όχι όμως και για τον Ολυμπιακό. Η Γαλατά φέρεται να έχει σχεδόν συμφωνήσει με τον Ριέρα, στον οποίο προσφέρει τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 3.5 εκ. ευρώ καθαρά. Χρήματα που δύσκολα θα βρει ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, ενώ στους ερυθρόλευκους αμείβεται με 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως (καθαρά).



Στον Ολυμπιακό η Γαλατά προσφέρει 3 εκατ. ευρώ, όμως είναι αποφασισμένοι να φύγουν από την Ελλάδα μαζί με τον παίκτη και ως εκ τούτου υπάρχει μεγάλη περίπτωση το ποσό να ανέβει ακόμη περισσότερο. Αν οι δύο ομάδες τα βρουν, θεωρείται σίγουρο ότι ο Ισπανός θα μετακομίσει στην Τουρκία.



Ο Ολυμπιακός πάντως διστάζει να αποχωριστεί τον 29χρονο άσο τη δεδομένη στιγμή, καθώς δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να βρει τον αντικαταστάτη του ενόψει και των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων, αφού δεν υπάρχουν και πολλοί ελεύθεροι ποδοσφαιριστές με τις αρετές (παίζει σε τουλάχιστον τρεις θέσεις με την ίδια ευχέρεια, αριστεροπόδαρος με καλό σουτ και σέντρα, αλλά και κίνηση στο χώρο) αλλά και την κλάση του Ριέρα.

πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.