Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

To σκάνδαλο Στρoς-Καν στη μεγάλη οθόνη;

Ήδη, Αμερικανός σκηνοθέτης έχει καταπιαστεί με το σενάριο του “κινηματογραφικότερου” σκανδάλου της χρονιάς που φεύγει
Γυναίκες, σεξ, εξουσία, χρήμα, σκάνδαλο... Τα ιδανικά συστατικά για μια επιτυχημένη κινηματογραφική συνταγή! Και η υπόθεση της καμαριέρας που κατακρήμνισε το Ντομινίκ Στρoς- Καν από το τιμόνι του ΔΝΤ και της παγκόσμιας οικονομίας, τα έχει όλα....
Ο Αμερικανός σκηνοθέτης, Abel Ferrara, βρήκε, λοιπόν, πεδίο δόξης λαμπρόν στο εν λόγω “σίριαλ” που απασχολεί τα διεθνή μίντια εδώ και μήνες και αποφάσισε να μεταφέρει την ιστορία στη μεγάλη οθόνη.

Σύμφωνα με το Deadline.com, ο άνθρωπος που σκηνοθέτησε το Bad Lieutenant, έχει ήδη καταπιαστεί με το σενάριο της νέας ταινίας που θα έχει σαν κεντρικό ήρωα τον... αντιήρωα του γαλλικού αλλά και διεθνούς Τύπου, πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ.

Ήδη, μάλιστα, ο Ferrara έχει προσεγγίσει το Ζεράρ Ντεπαρντιέ για να ενσαρκώσει το Στρoς Καν στη μεγάλη οθόνη. Ο σκηνοθέτης έχει πολλάκις χαρακτηριστεί ως ένας από τους πλέον προβοκατόρικους σκηνοθέτες του αμερικανικού σινεμά, ενώ τα αγαπημένα του θέματα περιστρέφονται γύρω από το σεξ, τη διαφθορά και τον εθισμό στις ουσίες. Έχει, επίσης, στα σκαριά ταινίες για τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον και τη Μόνικα Λεβίνσκι αλλά και τα μπούνγκα- μπούνγκα πάρτυ του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.