Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Οι "Ειδικοί Φρουροί" καταγγέλουν υπόνοιες για ιδιαίτερη μεταχείριση του Κ. Κουλούρη (Πού κρύφτηκες Παπουτσή;)


Για απόπειρα «στρογγυλοποίησης» των ενεργειών του Κ. Κουλούρη, που δημιουργεί «υπόνοιες για ιδιαίτερη μεταχείριση» μετά το σημερινό περιστατικό ανάμεσα στον πρώην βουλευτή και άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ...


  κάνει λόγο το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής σε ανακοίνωσή του.

Όπως επισημαίνουν οι ειδικοί φρουροί, «η αδράνεια στην δημιουργία σχηματισμού δικογραφίας», αλλά και το γεγονός ότι «δεν κατέθεσε κανένας αστυνομικός σε καμιά υπηρεσία μετά το περιστατικό, δημιουργούν πολλά ερωτηματικά για την αξιοπιστία της διαδικασίας.

«Το μοναδικό ευτυχές γεγονός συνδέεται με την αποφυγή τραγικής κατάληξης του συναδέλφου, μετά την ενέργεια του αρνούμενου τον έλεγχο πολίτη να στρέψει το αυτοκίνητο του πάνω του. Ο συνάδελφος τραυματίστηκε ελαφρά και του τοποθετήθηκε νάρθηκας», προσθέτουν.
Τονίζουν επίσης ότι η κοινωνία «ιδιαίτερα σε περιόδους που είναι καταβεβλημένη από την οικονομική πίεση και την απογύμνωση των θεσμών δεν πρέπει να συνθλίβεται με περαιτέρω πράξεις που αναδύουν όσμωση ιδιαίτερης μεταχείρισης, κουκουλώματος υποθέσεων και άνιση αντιμετώπιση των πολιτών απέναντι στο Νόμο».

Για τους λόγους αυτούς ζητούν την παρέμβαση των ανωτάτων Δικαστικών Αρχών της χώρας, ώστε να διαλευκανθεί, όπως αναφέρουν «απόλυτα το γεμάτο ερωτηματικά περιστατικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.