Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Στραβοπάτημα - ΣΟΚ για τον Ολυμπιακό!


Ο πρωτοπόρος (με 2 παιχνίδια περισσότερα από τον δεύτερο Παναθηναϊκό) στραβοπάτησε από την ουραγό Δόξα Δράμας...



Το παιχνίδι, βέβαια, δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Οι λίγες εκατοντάδες που το παρακολούθησαν από κοντά δεν μπορούσαν να "ζεστάνουν" την ατμόσφαιρα, με αποτέλεσμα να επικρατεί ψύχος τόσο στις εξέδρες, όσο και στον αγωνιστικό χώρο.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε μεν πιο δυνατά και πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ο Κέβιν Μιραλάς έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, όμως στη συνέχεια οι ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να εδραιώσουν την κυριαρχία τους.
Έτσι η Δόξα βρήκε την ευκαιρία να τους αιφνιδιάσει με το ξεκίνημα της επανάληψης και να απειλήσει σε δυο περιπτώσεις με τον Αμπουμπακάρι και τον Αραβίδη την εστία του Μέγερι.
Όσο περνούσε η ώρα το άγχος των παικτών του Ερνέστο Βαλβέρδε για να πετύχουν κάποιο γκολ μεγάλωνε. Παρόλα αυτά, ότι και να έκανε ο Ισπανός τεχνικός, η ομάδα του δεν φαινόταν να μπορεί να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων. Η είσοδος του Ράφικ Τζιμπούρ στον αγωνιστικό χώρο ήταν το τελευταίο χαρτί που έπαιξε για να αλλάξει τα δεδομένα, και πάλι τίποτα δεν άλλαξε.Έτσι το τελικό 0-0 ήρθε ως φυσικό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.