Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Φόβοι για κανόνι της Carrefour-Μαρινόπουλος

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται πλέον η αλυσίδα Carrefour-Μαρινόπουλος ακολουθώντας την Ατλάντικ. Η γαλλική εταιρία προσπαθεί...


 να αποεπενδύσει ακόμα και με ζημιά αλλά κάτι τέτοιο φαίνεται απίθανο σε αυτή τη φάση καθώς οι Αφοί Μαρινόπουλοι δεν αγοράζουν τη συμμετοχή και δεν υπάρχουν και υποψήφιοι επενδυτές. Ηδη πολλοί προμηθευτές της εταιρίας προσπαθούν να περιορίσουν την έκθεσή τους, ενώ τα συνολικά χρέη της ξεπερνούν τα €100 εκατ.
Η βιωσιμότητα της εταιρίας είναι πλέον αμφίβολη αν δεν εισρεύσει φρέσκο χρήμα ενώ το μερίδιο αγοράς διαρκώς συρρικνούμενο.
Η διοίκηση εξετάζει, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το ενδεχόμενο προσφυγής στο άρθρο 99 αν και ακόμα δεν έχουν καταγραφεί ληξιπρόθεσμες οφειλές της εταιρίας.
Οι πληρωμές της Carrefour-Μαρινόπουλος γίνονται πλέον με καθυστέρηση 10 μηνών, αναγκάζοντας πολλούς προμηθευτές όπως η ΦΑΓΕ να διακόψουν τη συνεργασία τους.
πηγή:sofokleousin.gr

10 σχόλια:

  1. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ Ν`ΑΠΟΡΟΦΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ SUPER MARKETS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΑΙ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΑΥΤΟ ΘΑ Π Ρ Ε Π Ε Ι Ν`ΑΠΟΡΟΦΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΗ ιδέα (και κορυφαία ορθογραφία). Ειδικά τώρα που ανθίζουν οι δουλειές των ελληνικών S/M δε θα έχουν κανένα πρόβλημα να απορροφήσουν μερικές 100άδες απολυμένων υπαλλήλων. Πώς δε το σκεφτήκαμε νωρίτερα. Οι ξένες εταιρίες ευθύνονται για την κρίση. Να τις διώξουμε όλες και να απαγορεύσουμε τη λειτουργία τους απο δω και μπρος. Αλλιώς είναι να σε ξεζουμίζει Γάλλος, αλλιώς Έλληνας. Άλλωστε, τα ελληνικά S/M είναι τόσο φθηνά που νομίζεις ότι τους κλέβεις.

      Διαγραφή
  3. ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ "ΕΠΙΛΟΓΗ"
    ΑΙΑΝΤΟΣ 59 ΙΛΙΟΝ ΤΗΛ. 2102622411----2104972227
    ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥΣ ,ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .... google -ΕΠΙΛΟΓΗ-για να δειτε τα προ`ι`οντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ... ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ... ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΛΕΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ. ΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ. ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΝΑΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ζουσαμε μια χαρα και πριν ερθουν να πανε στο καλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και με τη δραχμή ζούσαμε καλύτερα , ας πάει και το ευρώ στο καλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. MAKARI...DEN YPARXEI XEIROTERO S.MARKET...GENIKOS APO SYMPERIFORA MEXRI TIMES...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ρε παιδια σε αυτα τα σουπερ απασχολουνται15000 εργαζομενοι χωρια οι αλλεs εταιρειεs που συνεργαζονται μαζι τουs.Τι θα γινουν ολοι αυτοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.