Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Paris Hilton: 1,3 δισ. η περιουσία της!

Η Paris Hilton δεν πέταξε μόνο όλα της τα κάλλη στο περιοδικό FHM, αλλά αποκάλυψε και πάντα για την προσωπική της περιουσία....
Ούτε στην εφορία, τέτοια λεπτομερέστατη αναφορά δεν έχει κάνει. Μάθαμε λοιπόν ότι η προσωπική της περιουσία αγγίζει τα 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια και προέρχονται από τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες των τελευταίων έξι ετών.

Έτσι, η Paris μπορεί να είναι η κληρονόμος μιας πολύ μεγάλης περιουσίας από τον παππού της, αλλά και η ίδια δεν εφησυχάζει. Έχει λοιπόν 35 καταστήματα, έχει δημιουργήσει 17 σειρές προϊόντων και 14 αρωμάτων, ενώ στα σκαριά έχει ένα νέο Project που το ονομάζει «Paris Hilton Beach Club» και είναι εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν μπαρ, club, γυμναστήρια και το πρώτο θα εγκαινιαστεί στις Φιλιππίνες.

πίσης ετοιμάζει νέα δισκογραφική δουλειά και φυσικά και κάτι άλλο θα βρει για να κάνει.

Βέβαια η οικονομική κρίση έχει αγγίξει και την Paris, η οποία κατάφερε να μειώσει το ενοίκιο της έπαυλής της και από 20.000 δολάρια το μήνα, να δίνει τελικά μόνο… 16.000 δολάρια!!!!

Βλέπετε; Και με τέτοια περιουσία, η Paris προσέχει για να έχει. Μήπως έχει λίγα καβουράκια στη τσέπη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.