Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Καλά μήνυση για τέτοιο σεξ ;


Mήνυσε το κολλέγιο γιατί η συγκάτοικος της έκανε.. σεξ!

Η Lindsay Blankmeyer πέρασε άσχημα φοιτητικά χρόνια και αυτό εξαιτίας της συγκατοίκου της. Η Lindsay κινείται νομικά κατά του Stonehill College, ένα καθολικό σχολείο της Μασαχουσέτης στο οποίο φοιτούσε....

Όπως υποστηρίζει στην αγωγή που κατέθεσε, έφτασε σε σημείο κατάθλιψης και μάλιστα με τάσεις αυτοκτονίας επειδή η συγκάτοικός της έκανε συνέχεια σεξ στο δωμάτιο, μόλις λίγα μέτρα μακριά της.

Δεν έφτανε όλο αυτό, προχώρησε και σε αποκαλυπτικές λεπτομέρειες αναφέροντας ότι η συγκάτοικος μαζί με την παρέα της έκαναν σεξ χωρίς ντροπές.

Παρά τις διαμαρτυρίες της, και τα συνεχή αιτήματα να κοιμάται μόνη της σε άλλο δωμάτιο οι υπεύθυνοι της σχολής αδιαφορήσαν.

Έτσι και ζητά να την αποζημιώσουν περί τα 150,000 δολάρια από το πανεπιστήμιο γιατί παρά τις επαναλαμβανόμενες διαμαρτυρίες της δεν την πήραν σοβαρά, και είχε ως αποτέλεσμα να εγκαταλείψει τις σπουδές της για θεραπείες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.