Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Μέσι ο πιο ακριβοπληρωμένος στον πλανήτη

Ο Λιονέλ Μέσι δεν «σαρώνει» μόνο κάθε ρεκόρ σε επίπεδο αγωνιστικό και ατομικής διάκρισης, αλλά μπορεί να υπερηφανεύεται ότι είναι και ο πλουσιότερος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη. Ο Αργεντινός άσος κερδίζει το αστρονομικό ποσό των 100.000 ευρώ την ημέρα (!), όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του γαλλικού περιοδικού «France Football»....

Συγκεκριμένα, ο Μέσι γίνεται πλουσιότερος κατά 33 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ακολουθούμενος από τον Ντέιβιντ Μπέκαμ που... παρά τα «χρονάκια» του λαμβάνει 31,5 εκατομμύρια το χρόνο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει όφελος 29,2 εκατομμύρια, ο Σάμουελ Ετό 23,3 εκ., ο Γουέιν Ρούνι 20,6 εκ. και ο Σέρχιο Αγουέρο 18,8 εκατομμύρια, ενώ πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος αμείβεται ετησίως με 14,8 εκατομμύρια ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.