Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΓΑΛΟΝΑΔΕΣ: Κάνουν καψόνια στον Στρατό! Στα παιδιά μας ρε; [ΒΙΝΤΕΟ]

Εξοργιστικό βίντεο

Αντί να κοιτάξουν κάποιοι γαλονάδες μες στους κόλπους του Ελληνικού Στρατού, πώς θα μπορέσουν με τα κουτσουρεμένα χρηματα που παίρνουν, να διατηρήσουν ακμαίο το ηθικό και να διοικήσουν ως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ Αξιωματικοί τις μονάδες τους, κοιτούν πώς θα κάνουν καψόνια στους φαντάρους, στα παιδιά μας, που....

ξέρουν ότι οι γονείς τους έχουν ελάχιστα (έως και καθόλου) χρήματα να τους στείλουν. Που ζουν με τεράστιες δυσκολίες, και πολλοί φαντάροι δεν βγαίνουν εξοδούχοι γιατί δεν έχουν χρήματα ούτε για... το αστικό λεωφορείο. Που δεν παίρνουν άδειες γιατί δεν έχουν χρήματα.

Αυτό που διαβάσαμε στο prezatv μάς εξόργισε. Μας θύμωσε και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων. Την απόταξή τους από το Σώμα. Εάν είναι κομπλεξικοί, τα παιδιά μας, που φυλάνε τα σύνορά μας, δεν έχουν καμιά υποχρέωση να υπακούουν στις εντολές αυτών των ανδρείκελων, που φορούν χακί και καπηλεύονται το εθνόσημο. Δεν είναι Έλληνες, είναι ανθέλληνες, είναι τραμπούκοι... είναι κοινοί τραμπούκοι. Αυτοί που δεν σέβονται τους φαντάρους, δεν μπορούν εάν κληθούν να υπερασπιστούν τα σύνορα, να υπηρετήσουν τη χώρα μας, να πολεμήσουν ποτέ στο όνομα των παιδιών μας.

Δείτε το εξοργιστικό βίντεο:


πηγή βίντεο: prezatv

11 σχόλια:

  1. μαλλον δεν εχεις παει στρατο εσυ που ανεβασες το αρθρο και δεν εισαι εισαι σε θεση να κρινεις.
    αυτο που βλεπεις στο βιντεο δεν ειναι καψονι φιλε μου.
    αυτο ειναι πειθαρχια και γυμναστικη. σε ολες τις στρατιωτικες σχολες σε ολοκληρο τον κοσμο αυτα ειναι μεσα στην εκπαιδευση, μην νομιζεις οτι ειναι μονο στην ελλαδα. και καλα θα κανεις να ρωτησεις και κανα εκπαιδευομενο αν το θεωρει καψονι με τον τροπο που το εννοεις εσυ.
    καμμια σχεση. το καψονι το προστυχο ειναι το ψυχολογικο και μαλιστα οταν επαναλαμβανεται.
    αυτο ειναι απλα γυμναστικη και πειθαρχια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς εσείς, αγαπητέ φίλε, είστε ο μόνος που βρίσκεστε σε θέση να κρίνετε. Και προφανώς για να το λέτε με τόση σιγουριά θα έχετε επισκεφθεί και στρατιωτικές εγκαταστάσεις, Σχολές και στρατόπεδα του εξωτερικού! Και προφανώς, όποιος δε συμφωνεί με τη γνώμη σας, δεν έχει πάει και Στρατό, έτσι; Πρέπει να έχετε εκπαιδευτεί πολύ σκληρά, προφανώς, αφού εσείς βλέπετε σε αυτό το βίντεο γυμναστική και πειθαρχία. Πειθαρχία και στο στρώμα του κρεβατιού; Πειθαρχία και στο κινητό που έγραφε;
      Δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι... Έχετε δίκιο κι είμαστε λάθος. Ευχαριστούμε.

      Διαγραφή
  2. Alexiptotistes einai stin sholi.Etsi einai padou.Pitharhia kai gimnastiki.To arthro prospathi na dimiourgisi klima kai na anhothoun i miteres ton fadaron?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Siga min skisoun ta kalson. Siga to thema pou anebases file. Kane kammia sovari douleia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγνώμη αλλά αυτό δεν είναι καψώνι...
    Ο στρατός είναι στρατός και όχι κολέγιο, αυτό που βλέπω στο video είναι μέρος του στρατού θα έλεγα συνηθισμένο κατά κάποιο τρόπο. Τουλάχιστον για μένα που όσο θυμάμαι πριν 15 χρόνια που είχα πάει στρατό και δεν ήμουν και ούτε είμαι από αυτούς που είναι "μανιακοί" με το στρατό το αντίθετο θα έλεγα.
    Αυτό που θυμάμαι χαρακτηριστικά είναι τα μαμαδοπαίδια κοινώς μαμόθρευτα και μου έκανε εντύπωση ο τρόπος που λειτουργούσαν, ο άλλος 18 χρονών έπαιρνε τη μάνα του κλαίγοντας σαν 5χρονο και της έλεγε πόσο χάλια τα περνάει που τον βάζουν να σκουπίζει και να σφουγγαρίζει, ώσπου έβαλαν το βύσμα και δεν τον ξαναείδαμε πήρε μετάθεση στο σπίτι του και δεν ήταν ο μόνος.
    Εν τέλη το video δεν το είδα καθόλου εξοργιστικό ή να πω καλύτερα, σύμφωνα με αυτά που διάβασα περίμενα να δω κάτι ακραίο αλλά το video τελείωνε και έμεινα με την σπορεία τελικά το καψόνι που ήταν;
    Δεν θέλω να σας κάνω υποδείξεις, δεν είναι η δουλειά μου, καλό θα ήταν όμως να προσέχετε τι είδους ειδήσεις αναπαραγάγετε. Διάβαζα το blog της συγκεκριμένης πηγής πριν χρόνια και τελικά σταμάτησα να το κάνω γιατί δεν μπορούσα να καταλάβω την σκοπιμότητα κάποιων ειδήσεων, όπως καλή ώρα αυτή εδώ που μόλις διάβασα.
    Σας ζητώ συγνώμη αν σας κούρασα με τα λόγια μου και τις "υποδείξεις" μου αλλά είναι καλοπροαίρετη κριτική από έναν αναγνώστη σας. Δεν θα ζητήσω καθόλου όμως συγνώμη από τα μαμόθερευτα αν τα έθιξα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ δε βλεπω κανενα "καψονι" οπως το λες, αντιθέτως βλεπω πειθαρχια και εκπαιδευση. Μπράβο στα παιδιά για την πειθαρχία και την υπακοή τους. Αυτοι μας κανουν περιφανους. Οποιος εχει παει φανταρος σε οπλα του στρατου και οχι σε σωματα (οπως πιθανοτατα εσυ που δημοσιευσες το αρθρο) καταλαβαινει τη διαφορα στο πραγματικό καψονι σε σχεσή με το "καψονι που παρουσιαζεις εσυ. Συμφωνα με τα λεγομενα σου δηλαδη, δεν θα επρεπε να εχουμε στον Ελληνικο στρατο ουτε ειδικες δυναμεις (λ.ο.κ,ο.υ.κ.,αλεξιπτωτιστες κτλ) αλλα ούτε και μαχιμους οπλιτες σε μαχιμα οπλα οπως τεθωρακισμενα,πυροβολικο,πεζικο κτλ. Παμε "βουρ" για τεχνικό,υγειονομικο,υλικου πολεμου κ.α.

    Υ.Γ. Όσο για το ανθέλληνες που λες καλυτερα ας μην το σχολιασω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η γυμναστικη και η πειθαρχια δεν εχει καμια σχεση με αυτα !!! Ακομα και ο ιδος ο στρατος μας δεν ειναι για να εκπεδευει φανταρους αλλα ειναι μια μορφη κατωτερης εκπεδευσης που απευθυνεται σε βλακες και οχι σε πολεμιστες αφου ετσι και αλλιως ο στρατος μας ειναι υποχρεωτικος και στις ειδικες δυναμεις ειναι καθε καρυδιας καρυδι ...απλα για να συμπληρωνονται νουμερα !!!
    Ο ανθρωπος που ειναι στα αληθεια πολεμιστης και εχει τον πολεμο μεσα του ...δεν εκτελει αυτα τα ηλιθια παραγγελματα ...τα οποια απευθυνονται επαναλαμβανω σε βλακες απο βλακες ! Κανει εκπεδευση πραγματικη και εχει γυρω του αλλυλεγγυη και πατριωτισμο οχι σκυλευση του αλλου !!!
    Μα ειναι δυνατον να εκτελεσει τετοια παραγγελματα ενας ανθρωπος ο οποιος εχει ψυχη μεσα του ? Ενας πραγματικος δολοφονος και εκτελεστης -πολεμιστης οταν ακουει τα παραγγελματα αυτα απλα δεν εκτελει, δεν του επιτρεπει ο εαυτος του να εξευτελιστει ετσι .....γιατι αν τα εκτελεσει μετα απο 60 δευτερολεπτα θα εχει μαχαιρωσει τον εκπεδευτη με το trendy μπλουζακι ..... ποιος αντρας ο οποιος ειναι ΑΝΤΡΑΣ και δεν ειναι ομοφυλοφυλος καθεται να τον "μαμησει" αντρας ???? Αλλα ελα που οι περισσοτεροι αντρες το τριβουν το πιπερι και εμεις χρειαζομαστε αριθμητικα στρατο ...? αρα οι εκπεδευση εχει προσαρμοστει και αναλογα
    Αν θελετε να δειτε πραγματικα μαχημα commandο πατε στις φυλακες κορυδαλου να δειτε μαχιμια .... εκει ειναι οι πολεμιστες ...και οχι οι σφουγκοι της πλακας και του τανγκα !!! Τωρα για μαχιμοτητα δεν το συζητω ...τι μαχιμοτητα μπορει να εχει ενας ανθρωπος που εξευτελιζεται ετσι ?
    Και αν πραγματικα η Ελλαδα ειχε στρατο πραγματικο ...δεν θα ειχαμε ξενες βασεις και στρατους κατοχης στο εδαφος μας !!!
    Αυτα για να ξερετε οτι η μαχιμοτητα ειναι κατι εμφυτο ! Αλλο Πολεμιστης , αλλο αθλητης , αλλο γυμναστης ...αλλο γιμνιστης και gay !!! Aυτα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΨΩΝΑΡΟΥΝ ΕΙΤΕ ΕΚΠΕΔΕΥΤΕΣ ΕΙΤΕ ΛΟΧΑΓΟΙ ΕΙΤΕ ΛΟΧΙΕΣ ΕΙΤΕ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ , ΣΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑΙ ΠΟΝΤΙΚΟΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ , ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ , ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ ΣΕ ΑΡΙΘΜΙΤΙΚΟ 100.000 ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 5000 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ .... ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ .....
    Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 5000 ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΧΙΜΟΙ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΙ ...ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΠΑΝΤΑ !!!
    ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΩ ΝΑ ΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 18.000 ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΜΑΧΙΜΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΣΑΝ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΟΥΑΡΕΓΚ ΟΠΟΥ ΤΟ ΑΚΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΕΠΕΦΤΕ ΣΑΝ ΣΥΝΝΕΦΟ ΣΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ...ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ GAY .... ΧΕΣΤΑ !!!
    ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ???? ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΤΑ 1000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΙΕΣ ????? ΑΚΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτος δεν είναι διηκοιτής, personal treiner είναι... χαχαχχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. auta den einai kacwnia kamia sxesh etsi kai allios strato eisai prepei ta kaneis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.