Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Πωλείται η κατοικία του Michael Jackson

Η πολυτελής κατοικία στην οποία άφησε την τελευταία του πνοή ο Βασιλιάς της Ποπ το 2009 έχει ανακαινιστεί για όποιον ενδιαφέρεται να μετακομίσει στο Λος Άντζελες. Η έπαυλη πωλείται έναντι 23,9 εκατομμυρίων δολαρίων....
Η ιστορική κατοικία του Michael Jackson αποτελείται από 7 υπνοδωμάτια, 13 μπάνια, μια πισίνα, έναν ξενώνα, ένα κελάρι κρασιών, έναν χώρο για spa και μια αίθουσα γυμναστικής. Η κατοικία έχει ακόμα και ασανσέρ!

Το σπίτι βρίσκεται στο Holmby Hills, στη γειτονιά των πλουσίων, όπου έχουν κατοικήσει πολλοί αστέρες του Χόλιγουντ όπως ο Frank Sinatra, η Lucille Ball, η Marilyn Monroe, ο Elvis Presley και ο Dean Martin.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη έπαυλη αναζητεί έναν αγοραστή. Το 2010 είχε οριστεί πωλητήριο που ξεκινούσε από τα 23,5 εκατομμύρια δολάρια.



Ο κτηματομεσίτης Mauricio Umansky, που έχει αναλάβει την πώληση της έπαυλης του θρυλικού τραγουδιστή, δήλωσε στο περιοδικό Forbes: «Το σπίτι είναι αυτό που είναι. Δεν υπάρχει λόγος να το κρύψουμε».

Και συμπλήρωσε: «Ο Michael Jackson ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Δυστυχώς έφυγε από τη ζωή, αλλά αυτό δεν αφαιρεί την αξία του σπιτιού. Λάτρευε την κεντρική κρεβατοκάμαρα και τον κήπο. Εκεί ήταν ευτυχισμένος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.