Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Και ο καφετζής της Βουλής συνελήφθη για χρέη στο δημόσιο!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh6Z5Edqte55iJtecLcYIK5oxz4RLxLuGH_931aBuQThbE_jFijBfH3pizhg9UpIEfcnercLG-B3CINsW06_dcb4hR9-_2bLviQpw_5hDjFSY6DSJll8bDUqzW_N8B8lLhh0rqKVYGw_lw/s1600/Kafeneio+Vouli.jpg

Μέχρι και ο καφετζής της Βουλής χρωστάει στο δημόσιο! Το φαγοπότι δεν έχει αρχή, μέση, ούτε τέλος....


Ο πρώην ιδιοκτήτης του καφενείου της Βουλής, o 49χρονος επιχειρηματίας Γ.Π. , συνελήφθη το πρωί στην Κόρινθο για οφειλές προς το Δημόσιο ,ύψους 316.472,16ευρώ!

Για όσους δεν γνωρίζετε τα έργα και τις ημέρες του εν λόγω επιχειρηματία, ήταν από τους πρώτους εν ελλάδι επιχειρηματίες που εφήρμοσαν το ελαστικό ωράριο στους εργαζόμενους που απασχολούσε στις επιχειρήσεις του, όπως επίσης ήταν από τους πρώτους επιχειρηματίες που προχώρησε στη σύναψη ατομικών συμβάσεων εργασίας! Πολλά είχαν ακουστεί τότε για βουλευτή συγγενή του ιδιοκτήτη που φαίνεται να έβαλε το χεράκι του ώστε ο κύριος Γ.Π να περάσει τα σκαλιά του Κοινοβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.