Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Η ξανθιά καλλονή που καψουρεύτηκε ο Τόμσεν. Τον "έφτυσε" κι αυτός... έκαψε την Ελλάδα!


Θα μπορούσε να είναι πρωταπριλιάτικο αστείο, όμως, η ιστορία φαίνεται ότι είναι πέρα ως πέρα αληθινή και ο άνθρωπος που έτυχε να είναι αυτήκοος μάρτυρας, φρόντισε και έμαθε πολλά, για τον Τόμσεν, τη σχέση του με την ξανθιά 30άρα, το "φτύσιμο" που του έριξε, και πώς έβγαλε μετέπειτα όλο του το κόμπλεξ εναντίον των Ελλήνων....



Περιγράφει, λοιπόν, ο αυτήκοος μάρτυρας, στο site του Σπύρου Καρατζαφέρη spirospero:

Ένα πρωινό με ανοιξιάτικο καιρό έπινα καφέ στις «Πόρτες» στο Ψυχικό κ’ έγινα χωρίς να το θέλω ωτακουστής. Δίπλα μου δύο ζευγάρια, γύρω στα 30-35 ετών συζητούσαν για την «ξανθιά καλλονή που ξετρέλανε τον Πόλ».

Η ξανθιά καλλονή είναι νεαρά ύπαρξη με πλούσιο μπαμπά, με σπουδές στις ΗΠΑ και διαμένει στην Εκάλη…

Ο Πολ είναι ο γνωστός μας Τροϊκανός του ΔΝΤ κ. Τόμψεν.

Γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2010, στις αρχές της Τρόϊκας στην Ελλάδα σε εκδήλωση που είχε οργανώσει στο σπίτι του τιτλούχος μεγαλοβιομήχανος.
Ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος και ο Πολ εξαιτίας της ξανθιάς καλλονής αγάπησε… τους Έλληνες και την Ελλάδα. Ίσως για αυτό στο διάστημα του πρώτου μνημονίου ήταν ήπιος και ανεκτικός. Έβαζε νερό στο κρασί του στην εφαρμογή του μνημονίου και δεχόταν τις «τρέλες» της Κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου. Το μνημόνιο, π.χ., ζητούσε περικοπές των δημοσίων δαπανών 30% και αποδέχθηκε το ισοδύναμο ποσό των οριζόντιων περικοπών με αποτέλεσμα να πολλαπλασιαστεί η ύφεση (δεν τα λέω εγώ, τα δύο ζευγάρια τα έλεγαν, που από τα συμφραζόμενα έβγαινε το συμπέρασμα ότι ήταν φίλοι με την ξανθιά καλλονή)

Τα δύο ζευγάρια έλεγαν και ονόματα και διευθύνσεις, αλλά, προς το παρόν δεν τα γράφω…

Η φλογερή σχέση κράτησε, περίπου, ένα χρόνο. Μετά ήρθε ο χωρισμός με πρωτοβουλία της ξανθιάς πλουσιοκόρης και ο Πολ στεναχωρήθηκε πολύ. Προσπάθησε την επανασύνδεση, αλλά η όμορφη Ελληνίδα ήταν ανένδοτη και στις προσπάθειες του Πολ απαντούσε με κατηγορηματικό «όχι».

Αυτό το «όχι» αγρίεψε τον Πολ και από «γλυκούλης» έγινε πολύ κακός και σκληρός με τους Έλληνες…

Με άλλα λόγια: Η καψούρα του κ. Τόμσεν έκαψε την Ελλάδα. Συμπέρασμα: Αν θέλουμε να δούμε άσπρη μέρα πρέπει να παρακαλέσουμε την ξανθιά καλλονή… να θυσιαστεί για την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.