Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Από τις μπάρες στις... κάλπες

Το γνωστό κίνημα των διοδίων κατεβαίνει... εκλογές Το γνωστό κίνημα των διοδίων κατεβαίνει... εκλογές...
«Δεν πληρώνω αλλά... διεκδικώ την ψήφο σας!» Με αυτό το σύνθημα τα μέλη του κινήματος κατά των διοδίων κατεβαίνουν στις επερχόμενες εκλογές, μετατρέποντας το  κίνημα τους σε πολιτικό κόμμα, σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα.
Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα, υποψήφιοι του κινήματος θα θέσουν άνθρωποι από όλα τα κόμματα, με διαφορετικές ιδεολογικές τοποθετήσεις, χωρίς προηγούμενες πολιτικές πορείες.
Το «Δεν Πληρώνω] το συναντούσαμε τα τελευταία χρόνια στα διόδια να σηκώνει μπάρες και να προτρέπει τους οδηγούς να μην καταβάλλουν τα τσουχτερά διόδια... σιγά σιγά η δράση τους επεκτάθηκε και σε άλλους τομές, αναφέρει. Τώρα, δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν να δρουν με τον ίδιο τρόπο και μετά τις εκλογές, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμά τους.
«Εμάς μας ενδιαφέρει να διαδώσουμε τις ιδέες μας και το ψηφοδέλτιο του κινήματος «δεν Πληρώνω» θέλουμε να φτάσει μέχρι και το πιο απομακρυσμένο χωριό», δηλώνει στην εφημερίδα το μέλος του κινήματος Λεωνίδας Παπαδόπουλος και συνεχίζει: «Θέλουμε να καταγράψουμε ένα κοινωνικό ρεύμα, το οποίο ήδη έχουμε δημιουργήσει μέσα από δράσεις μας, ένα ρεύμα που υπάρχει ήδη στην κοινωνία και λέει: Δεν πληρώνω την κρίση την οποία το ίδιο το σύστημα δημιούργησε... Δεν είμαστε το κίνημα Δεν Έχω να Πληρώσω...».
Σημειώνεται, ότι ήδη τα μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω» αριθμούν πάνω από 10.000 πανελλαδικά.
Η ιστοσελίδα της ομάδας που θα δούμε και στις κάλπες είναι το www.kinim\denplirono.gr και www.oxidiodia.gr, σύμφωμα με το Πρώτο Θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.