Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Χάνουν το 15% των καταθέσεων τους οι "ανώνυμοι" Έλληνες καταθέτες της Ελβετίας


Έβγαλαν ένα σκασμό λεφτά έξω, με τρόπο που σίγουρα δεν είναι νόμιμος, δεν τα έχουν δηλώσει πουθενά, και με 15% φόρο τη γλιτώνουν και συνεχίζουν να έχουν τα ωραία τους λεφτουδάκια, χωρίς να τους ακουμπήσει κανείς! Την απόφαση - πρόκληση, μεταξύ...



Ελλάδας και Ελβετίας, τη θεωρεί δεδομένη η εφημερίδα Κυριακάτικη Δημοκρατία, σύμφωνα με την οποία θα επιβαρυνθούν με συντελεστή της τάξης του 15% επί του κεφαλαίου, όσοι επιλέξουν να παραμείνουν ανώνυμοι.
Βέβαια, τώρα ...παιχνίδι θα κάνουν οι Ελβετοί, διότι ουδείς γνωρίζει αν ο διαπραγματευτής των Ελβετών αποφασίσει να περιμένει πρώτα σχετικό δημοψήφισμα.
Θα πρέπει, λοιπόν, να κάνουν υπομονή στο υπουργείο Οικονομικών για να μπουν στο ταμείο λεφτά από αυτούς που θα επιλέξουν να παραμείνουν ανώνυμοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.