Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Αυτός δεν είναι Παναθηναϊκός...


Η ομάδα που κάποτε αποτελούσε το φόβητρο ακόμη και για τα μεγαθήρια της Ευρώπης, έγινε το κλωτσοσκούφι του Ελληνικού πρωταθλήματος. Αυτός δεν είναι Παναθηναϊκός. Χωρίς να υποτιμάμε την αξία του Αστέρα, που σαφώς άξιζε τη νίκη, ο Παναθηναϊκός, βρίσκεται αυτή τη στιγμή, μαζί με την ΑΕΚ, αγκαλιά με τον υποβιβασμό στη Football League...



Νέα απώλεια βαθμών για τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα. Αυτή την φορά οι «πράσινοι» έμειναν στο 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής κι έμειναν για τέταρτο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη. Οι Αρκάδες τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Τσαμπούρη στο 80΄.

Το πρόβλημα στο γκολ ήταν και πάλι εμφανέστατο στους γηπεδούχους, που είχαν κάποιες καλές φάσεις για να σκοράρουν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Η νέα μέτρια εμφάνιση της ομάδας του Ζεσουάλντο Φερέιρα, απογοήτευσε τους οπαδούς των «πρασίνων», που αποδοκίμασαν τους παίκτες και τον τεχνικό του «τριφυλλιού» μετά τη λήξη του αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.