Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Τι άλλο θα δούμε ρε παιδιά;Γέφυρα-τραμπολίνο στον Σηκουάνα!!!! [ΦΩΤΟ]

Υπάρχουν πολλές γέφυρες που διευκολύνουν τη διάβαση πεζών και αυτοκινήτων από τη μία πλευρά του Σηκουάνα στην άλλη στο Παρίσι, όμως η ...


πρωτότυπη ιδέα του αρχιτεκτονικού γραφείου AZC Studio έχει ένα όνομα: Trampoline Bridge και υπόσχεται πολλές δόσεις διασκέδασης!



«Γιατί να μη δημιουργήσουμε μια γέφυρα αφιερωμένη στη διασκέδαση;», σκέφτηκαν οι σχεδιαστές και προτείνουν τη δημιουργία μιας «φουσκωτής» διάβασης πεζών που θα διαθέτει τρία τεράστια τραμπολίνα, επιτρέποντας στους ανθρώπους να φτάσουν απέναντι… πηδώντας!



Πιο συγκεκριμένα, η γέφυρα θα αποτελείται από τρία φουσκωτά «δαχτυλίδια» με τραμπολίνο στο κέντρο, προστατευμένο με δίχτυ, έτσι ώστε οι περαστικοί να μπορούν να απολαύσουν το Σηκουάνα χωρίς να κάνουν βουτιά στο νερό!



Αυτή η σούπερ διασκεδαστική ιδέα δεν είναι μόνο πιο βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον από την κατασκευή μιας συμβατικής γέφυρας, αλλά επιτρέπει, επίσης, στον καθένα να κάνει μια συναρπαστική διαδρομή κατά μήκος του ποταμού, πέρα από τα συνηθισμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.